MIT VISELJÜNK A RUHÁNK ALATT?

A ruha még mindig elérhető ITT, ráadásul le van árazva. 🙂 vagy EZ is hasonló és nagyon szép.

Egész évben probléma, hogy mit viseljünk a ruhák alatt. Legyen szó rétegzésről, szúrós pulcsikról, átlátszó, túl rövid, esetleg furcsán kivágott ruhákról: sokszor nagyobb fejtörést tud okozni a „na jó, de mit vegyek alá” kérdés, mint az, hogy mit vegyek fel egyáltalán.

Összeszedtem azt a néhány kedvenc alapdarabomat, amire a legtöbb esetben számíthatok és talán még nem gondoltatok rá, hogy beszerezzétek. Remélem hasznos lesz nektek ez a kis összefoglaló! 🙂


Pántnélküli melltartó

Az egyik legalapvetőbb dolog, ami szerintem a legtöbbünk eszébe jut, ha különleges kivágású vagy vállmegoldású ruhákról van szó. Ezek közül is létezik különböző stílus, kivágás és szín is. Én azt mondom a klasszikus testszínű verzióval nem lehet mellélőni, és minél kevésbé csipkés, annál jobb, mert így tud teljesen láthatatlan maradni bármilyen színű ruha alatt. A fehér felső alatt a fehér melltartó is átlátszik, ellenben a testszínű nem, ezt érdemes észben tartani!

Ami még egy nagyon fontos kis elem a pántnélküli melltartóknál az a vékony szilikon csík a melltartó körbefutó szélein, ami segít helyén tartani a dolgokat, nem csúszkál majd le és nem kell aggódni a nap során. Ha nincs ilyen a melltartón, akkor ne is vegyétek meg.

Ha úgy érzitek felesleges beruházni rá, mert ritkán lenne rá szükségetek, akkor jó hír, hogy a legtöbb „pántnélküli” melltartóhoz egyébként jár egy pánt, amit nyugodtan rajta hagyhattok és hordhatjátok vele együtt is, viszont amikor szükséges, akkor csak egy mozdulat és már fel is vehetitek azt a vállvillantós felsőt! 🙂


Lézervágott bugyik

Teljesen mindegy a fazon, tanga, brazil, klasszikus..válaszd amelyik kényelmes, de mindenképp legyen néhány lézervágott testszínű darab a fiókodban! Ezeket biztosan fel tudod venni szűk szabású, testre simuló ruhák alá, világos vagy kicsit átlátszó ruhák vagy nadrágok alá is, és garantáltan láthatatlan marad!


Láthatatlan sort

Apropó láthatatlan. Egy darab testszínű sort nagyon jól tud jönni, amikor túl rövidnek érzed esetleg a szoknyád, vagy félsz, hogy felkapja egy könnyű nyári szellő és inkább nem villantanál. De ha a nagy nyári melegben a combok kidörzsölődése ismerős érzés, akkor is érdemes inkább ilyen alsót felvenned a lengébb ruhadarabok alá, hogy elkerüld a kellemetlen pillanatokat.


Body

Talán inkább télen éli reneszánszát a body, de mindenképp itt a helye ennek a praktikus darabnak! A nagy hidegben szuper rétegzős alapdarab, de egy egyszerű fehér ing alatt is tökéletesen működhet egy tavaszi napon! Létezik egyébként mindenféle alakformáló verzió is ezekből, és szintén különféle színben, stílusban, kivágással, én itt is a lehető legegyszerűbb verzióra szavazok, ha a cél az, hogy láthatatlan maradjon! Nem csúszkál ki a nadrágból/szoknyából, emiatt pedig érdemes legalább egyet beszerezni, mert jól jöhet.


Pamut top vagy póló

Ezeket a pamut topokat és pólókat én hordom önmagukban is, és aláöltözőnek is. Nyáron például igazán nem tudnék létezni a sima kis fehér trikók nélkül, de ezeket ugyanúgy tudom télen is a pulcsik alatt viselni. A pólókra ugyanez vonatkozik. Fekete és fehér igazán alap, de a kis spagetti pántos topokból több nude is megtalálható a fiókomban, ezeket nagyon jól lehet kombinálni a most divatos áttetsző, organza anyagú blúzokkal, vagy bármilyen csipke vagy horgolt inggel is.


Selyem top

A pamut felső után muszáj még utoljára megemlítenem a selyem verziókat, ugyanis legalább olyan hasznos alapja a ruhatárnak ez az anyag, mint a pamut, sőt! A selyem olyan különleges anyag, hogy télen melegít, nyáron hűt, emiatt egész évben jól kihasználható. Én imádom ezeket a kis selyem topokat önmagukban is hordani vagy blézer alá. De télen nagyon kellemes érzés a bőrnek a kardigánok és pulóverek alatt is. Amellett, hogy praktikus anyag, különösen jól is mutat, és csinosabb, mint a pamut társai.

Én igyekszem az alap árnyalatokon kívül (fehér-fekete-nude) minél több színben beszerezni őket, és leárazások alkalmával vadászom is ezeket, most is találtok néhány színt leárazva!


Ha tovább olvasgatnál a témában, akkor ezeket a bejegyzéseket ajánlom:

20 HORDHATÓ TREND 2020-BAN

A NYÁRI ÖLTÖZKÖDÉSEM 5 ALAPSZABÁLYA

KÖRNYEZETTUDATOS RUHATÁR? NEM LEHETETLEN!

MEGTALÁLTAM A TÖKÉLETES ALAP FARMERT

MIBEN MENJEK ESKÜVŐRE? – 23 ALKALMI RUHA

A TÖKÉLETES INGRUHA MINDEN ALKALOMRA

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzésben affiliate linkeket használok.

2 Comments

  1. Bdius
    április 1, 2020 / 11:51

    Nagyon de nsgyon hasznos volt a cikk!

    • Maggie
      Szerző
      április 1, 2020 / 13:55

      Nagyon örülök, hogy hasznos volt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .