MIBEN MENJEK ESKÜVŐRE? – 23 ALKALMI RUHA

Ahogy jön a jó idő, egyre szaporodnak az esküvők, és jön a kínzó kérdés is: Miben menjünk? Mit illik és mit nem? Hol keressünk ruhát? Megmutatom 23 kedvencemet, amit én biztosan felvennék vendégként egy esküvőre.

Mit illik és mit nem?

Az íratlan szabályokon felül, természetesen a legfontosabb: menyasszony szava dönt. Engem például egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen színben érkeznek a vendégeim, az volt a fontos, hogy jól érezzék magukat.

Azért ha biztosra szeretnél menni, akkor érdemes a teljesen fehér ruhákat kerülni, ezt hagyd meg a menyasszonynak. Mintás ruhákban természetesen megjelenhet a fehér, nem kell annyira szigorúan venni. Virágos, csíkos, pöttyös..ezer féle minta van, lehet bőven miből válogatni. 🙂

A fehér színen kívül a fekete és a piros kerül még tiltólistára általában. A fekete helyett válassz mondjuk navy kéket, a piros helyett pedig korallt. Ha nem tudsz egyáltalán lemondani ezekről, akkor pedig inkább csak a kiegészítőkben vagy a sminkedben jelenjenek meg ezek a színek. Természetesen itt is igaz, hogy mintában nyugodtan megjelenhet. 🙂


Ennek megfelelően válogattam ki a kedvenc darabjaimat most az Asos webshopjáról, amik között talán ti is találtok megfelelőt, ha éppen ruhát kerestek magatoknak, vagy akár a koszorúslányoknak. 🙂 Rengeteg szín és fazon elérhető, érdemes átbogarászni az oldalt. Én ilyenkor klasszikus ruha párti vagyok, de egy csinos nadrág-blúz kombó vagy egy overall is jó választás lehet. Talán ruhát nehezebb ilyenkor találni, ami nem feltétlenül jön szembe minden második lányon, ezért én most ezeket válogattam ki.

Nagyon szeretek innen vásárolni egyébként, mert hihetetlenül gyors a szállításuk Magyarországra is és nagyon rugalmas az ügyfélszolgálatuk, eddig még sosem csalódtam bennük.


Ezek tehát a kedvenc alkalmi ruháim az oldalról, amit egytől-egyig viselnék, nem csak esküvőre, de szinte bármilyen alkalomra tulajdonképpen:

Barack

Szürke

Kék

Korall

Zöld

Lila

Hajdíszek

A legvégére néhány személyes kedvencemet hagytam, méghozzá a különféle hajcsatokat és díszeket. Régebben is gyűjtögettem ezeket, de most, hogy kifejezetten divatos, rengeteg csodaszép darabot lehet találni meglepően olcsón. Ezek közül válogattam ide a kedvenceimet:


Melyik a kedvencetek? Mentek idén esküvőre? Tudjátok már, hogy mit fogtok felvenni?

Follow:
Oszd meg:

A bejegyzésben affiliate linkeket használok, de ez a vásárlásotok végösszegét nem befolyásolja. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .