CHANEL BROSS PÁRIZSBÓL

Párizsban jártam február végén, és nagyon emlékezetes kis utazás maradt, mert egy egészen különleges souvenir jött velem haza: az első Chanel darabom, egy bross. Egészen régóta szerepel a különféle wishlistjeimen, de van egy olyan bakancslistám, amire azokat a dolgokat szoktam felírni, amit szeretnék 30 éves koromig teljesíteni. Nem feltétlenül tárgyak szerepelnek rajta, sokkal inkább hosszútávú célok, élmények, de ezen a listán helyet kapott a Chanel bross is, mert mindig is csodálattal néztem ezeket a kis kiegészítőket, és nagyon vágytam rá, hogy egyszer nekem is legyen egy, amit nem máshol, mint az első Chanel üzletben szerettem volna megvenni.

MIÉRT ÉPPEN EGY BROSS?

Azért szerettem bele ebbe a kis kiegészítőbe, mert úgy érzem, hogy nagyon változatosan lehet hordani és mindent azonnal feldob és valahogy kerekké teszi a szettet. Rengeteg egyszerű pulcsit/felsőt hordok, ezeken szuperül mutat, de ruhára, blézerre, kabátra is fel lehet tűzni, akár sálra, sapkára is..még én is kísérletezgetek, hogy hogyan szeretem a legjobban viselni, de már most biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt beszerezni, mert nagyon passzol a stílusomhoz és inkább vissza kell fognom magam, hogy ne hordjam minden nap. 🙂

Rengeteg féle kapható egyébként, és folyamatosan érkeznek újabbnál újabbak, szebbnél szebbek és természetesen olyanok is, amiket soha az életben nem vennék fel, de ettől szép, mert biztosan mindenki talál olyat, ami a stílusának megfelelő. Én rengeteget jártam utána online és végül az üzletben is sokat vaciláltam, mert azért teljesen más élőben látni a kínálatot.

Mindenképpen olyat szerettem volna, ami elég univerzális ahhoz, hogy akár napi szinten is viselhessem, de akár egy alkalmi ruhán is megállja a helyét. Nagyon tetszik, hogy ennek se nem arany, se nem ezüst, kicsit inkább pezsgős színe van, így tényleg bármivel tudom kombinálni. Egyébként is imádom a gyöngyöket, és a Chanel márka párosul a fejemben a gyöngyökkel, szóval ez számomra abszolút egy ikonikus darab ilyen szempontból is.

Szeretem a különböző divatházak történetét tanulmányozni, nem impulzus vásárló vagyok és nem a „divatos” dolgokat szeretem, hanem szeretem felkutatni a legikonikusabb darabokat, azokat amiknek története van, mert ettől lesz számomra is különleges értéke egy-egy luxus cikknek. Úgy gondolom, hogy a bross egy igazi ikon, örök darab, ami sosem megy ki a divatból és amit akár egyszer a gyerekemnek vagy unokámnak is továbbadhatok majd.

Szintén a történet miatt volt fontos számomra, hogy a 31. Rue Cambon alatt található üzletben vásároljak, ugyanis ez az első Chanel üzlet Párizsban, és itt található az ikonikus lépcső is, amin Coco Chanel bemutatta a kollekcióit. Ez a lépcső vezetett fel a lakásához, és a lépcső tetejéről figyelte a tükrökben a nézők arcát. Elképesztő élmény volt nekem itt állni, és megvenni az első Chanel darabomat. Egy kis különlegesség, hogy egyedül ebben a Chanel üzletben adnak fehér zacskót és dobozt a termékekhez, mindenhol máshol fekete jár mellé.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a bakancslistámról teljesíteni egy ilyen mérföldkövet, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogjátok még rajtam látni ezt a brosst. 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .