ABOUT ME

marie_claire_lancome_5_1024.jpg

Magdi vagyok és én írom ezt a blogot immár több, mint 10 éve. Igazi szerelem ez, ami 2010. júniusában indult, egy keményebb vizsgaidőszak kellős közepén. Szerettem volna egy olyan helyet, ahová visszavonulhatok a hétköznapok sűrűjéből és ahol megoszthatom a tapasztalataimat, a szenvedélyemet, és közben segíthetek . Az oldal az évek során velem fejlődött és alakult, időközben pedig le is diplomáztam a BME építészmérnöki karán, jelenleg pedig újra belevágtam a tanulásba és dietetikusnak készülök.

Az oldal kezdetben kizárólag beauty témában indult, de hamar kiderült, hogy emellett rengeteg dologról írnék szívesen. A szépségápolás mellett ugyanúgy érdekel a divat, imádok utazni, szeretek fényképezni, próbálok egészségesen élni és sportolni, szeretek új helyeket kipróbálni, finomakat enni, millió sorozatot nézek, imádok pizsamában xboxozni a hétvégén és közben igyekszem az életemet a megfelelő mederben terelgetni. Éppen ezért a Beauty Junkie számomra inkább mindannak a gyűjteménye, amit valamiért szeretek. Legyen az egy parfüm, ruha, film vagy egy recept. 🙂

Ha még kíváncsi vagy, olvasd el a 10 dolog, amit eddig nem tudtál rólam c. bejegyzésemet is, illetve a gyakran ismételt kérdésekre is válaszoltam! 🙂

Ha kérdésed vagy javaslatod lenne, bármelyik elérhetőségemen megtalálsz!

E-mail
beautyjunkie.hu@gmail.com

Instagram:
@pekarmagdi

Facebook:
Maggie the beauty junkie

press_fejlec_2.jpg


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


Az oldalon kizárólag a saját, őszinte véleményem olvasható. A blog több céggel együttműködik, de mindig körültekintően válogatom meg, hogy mely márkákkal kerülök szorosabb kapcsolatba, és milyen termék kerül a blogra. Csak olyasmiről jelenik meg bejegyzés, amit én kipróbáltam és/vagy érdemesnek tartok az ajánlásra. Nyitott vagyok a kreatív együttműködésekre, de az oldalon illetve a kapcsolódó social media felületeken pozitív vélemény megvásárlására semmilyen esetben nincs lehetőség. A blog lényege a személyes tapasztalat és a saját vélemény. Ha valamiről negatív véleménnyel vagyok, akkor fenntartom a jogot, hogy ezt megírjam bármilyen körülmények között.

Az oldalon található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Csak abban az esetben használható fel, ha a felhasználó előzetesen erre engedélyt kapott (beautyjunkie.hu@gmail.com). A tartalom felhasználása csakis módosítások nélkül történhet, és forrás megjelöléssel (pl. Forrás: https://www.beautyjunkie.hu).

Az oldalon és a kapcsolódó social media felületeken lévő kommentekért felelősséget nem vállalok. Szeretném, hogy egy kellemes hely maradjon a blog, ezért a trágár, vagy témához nem illő, sértő kommentek törlésének jogát fenntartom.