MEGTALÁLTAM A TÖKÉLETES ALAP FARMERT

Van néhány trükkös ruhadarab, amit nagyon nehéz vásárolni és szerintem ilyen például egy igazán jó farmer. Az utóbbi években rengeteg helyen vettem és próbáltam farmert, viszont egy kifejezetten kimagaslott az összes közül és szeretném veletek is megosztani a tapasztalataimat, hátha a segítségetekre lehet. 🙂

Nehezített a pálya számomra a nadrág eleve, ugyanis a magasságom miatt (180 cm) különösen oda kell figyelnem, hogy a mostanában divatos cropped fazonok ne úgy nézzenek ki rajtam, mint egy kinőtt nadrág. Nem szeretek nadrágot próbálni, télen és nyáron is utálatos egy dolog szerintem, szóval nagyon örülök, amikor találok egy-egy fazont, ami minden szempontból megfelel és utána tudom azt sokáig hordani és esetleg venni is még a továbbiakban.

A farmer kritériumaim:

  • jó az anyaga
  • strapabíró
  • nem térdesedik ki/nyúlik ki egy-két hordás után
  • elérhető több színben (nálam a sima kék, sötét kék és a fekete az alap)
  • nem túl csípő
  • nem is túl magas derekú
  • nem rövid a bokájánál
  • nem túl koptatott és szaggatott
  • lehetőleg választható a nadrág hossza (ez a bónusz!)

A kedvencem végül a H&M Shaping Skinny farmerje lett, amiből mostmár több darabom is van, és tervezek is továbbiakat beszerezni. Hatalmas előnye, hogy a derék méret mellett a hossza is választható, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A klasszikus színek mindig kaphatóak és néha érkeznek szezonálisak is, és néha akcióban is ki lehet fogni őket. A nevéből adódóan pedig nagyon jó fekeneket is csinál és tényleg jól néz ki felvéve, ami azért nem egy utolsó szempont. 🙂

Gyakorlatilag farmerben élek, ez a kedvenc ruhadarabom, mert mindenhez megy és simán lehet blézerrel-magassarkúval csinosan viselni, vagy pólóval tornacipővel lazán. Néhány üzlet kínálatát kipróbáltam már az évek során és bár a H&M minőségével sokszor nem vagyok elégedett (és egyébként a többi farmerjük sem feltétlenül a legjobb), ez a shaping skinny vonal nagyon betalált nálam és hűséges vásárlója vagyok azóta. Nagy előnye egyébként, hogy online is meg tudom rendelni, mivel tudom a méretem, így néha felmegyek és megnézem milyenek vannak éppen és már tudom is rendelni, ha tetszik. 🙂 Most épp a fekete bevonatossal és a khaki színűvel szemezek.

Ha kíváncsiak vagytok milyen felvéve, akkor egyrészt betettem ide néhány képet, másrészt ha visszanézitek a blogot, akkor szinte majdnem mindig ezekben vagyok, elvétve veszek máshol farmert.

Ha nektek is problémát okoz a tökéletes farmer megtalálása, akkor érdemes felpróbálni, tudom, hogy egy picit drágább, mint a többi az üzletben, de teljesen megéri! És ahogy mondtam érdemes figyelgetni, mert simán szokták őket féleáron is adni őket, illetve a mindenféle kuponokat is fel lehet rájuk használni, úgy pedig már teljesen barátságos az áruk is.

Hol szoktatok farmert vásárolni? Milyen fazont, színt szerettek?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .