A tökéletes nude lakk nyomában 1. – Golden Rose 05

golden rose (8)_2.jpg

 Már most is a birtokomban van/ volt egy pár nude körömlakk, de valami nem stimmel soha.. Néha az árnyalat nem az igazi, néha a fedéssel, tartóssággal vannak gondjaim. Pedig igazi jó basic visszafogott szín szerintem minden nő körömlakk-tárában kellene, hogy legyen. Az a lakk, amit állásinterjúra, vizsgára, és igazából bárhová fel tudunk kenni, mert mindenhez megy. Kifinomult, nőies, mindig számíthatunk rá, hogy nem hagy cserben (pl nem pattogzik le a legrosszabbkor) és cseppet sem unalmas. Már csak meg kellene találni ugye. Erről szól ez a kis sorozat:)

Nagy reményekkel vettem meg ezt a Golden Rose lakkot, mert annyi helyen olvastam róluk örömódákat, hogy alig vártam, hogy megkaparintsak egyet és végre én is felkenjem! Igazából a problémám vele azután kezdődött, hogy először felkentem.. azért választottam ezt a színt, mert egy kicsit tejeskávészerű piszkosabb nude színnek gondoltam az üvegben (és a neonfényben), és még tulajdonképpen miután hazahoztam akkor is ebben a hitben voltam.

Ahogy látszik a fenti képen is, egyáltalán ez nem az a klasszikus nude. Sokkal inkább egy lilás-rózsaszín, ami szürkébe hajlik. Szóval szép-szép, de semmiképpen sem az, amire én gondoltam, ezért picit haragszom is rá, és a második felkenés után parkolópályára is tettem rövid időre. Mióta először felkentem már soha többé nem láttam gyönyörű tejeskávészínnek.. ezt magyarázza el nekem valaki, hogy miért lehet!:)

Egyébként a fedése nagyon rendben van, nekem alaplakkon gyönyörűen terült, és egyetlen réteg elég is volt belőle. Tetszett az ecsete is, tehát a Golden Rose minőség eddig abszolút bevált nálam! 🙂

Aki olyan színt keres, ami a fenti képen található, annak bátran ajánlom. Viszont aki szintén nude-ra vadászik, az nem jár jól vele. 🙁

Nektek van tökéletes nude lakkotok? Golden Rose-tól próbáltatok már esetleg lakkot? NEtán pont ugyanezt? Mi a véleményetek?:)

Egy hatalmasabb csalódásom viszont meg kell osszam veletek..mivel beszüntették a Better Than Gel Nails lakkokat ezért új fedőlakk projektben is vagyok épp… egyik este mikor pont ezt a Golden Rose lakkot felkentem, és aztán rá az új fedőlakkom, megnéztem egy filmet, lefeküdtem kopogósra száradt manikűrrel…és reggel így ébredtem. HORROR. A szörnyűség neve pedig: Sally Hansen No Chip. SOHA semmilyen körülmények között nem ajánlom senkinek. Azért tudom, hogy ez a hibás, mert a legtartósabb körömlakkjaim is elkezdtek felválni, zsugorodni, csíkosodni, párnanyomosodni..stb. egyetlen napon belül tőle..úgyhogy pár hét használat után kukában landolt ez a rémület..

golden rose (40).JPG

Follow:
Share: