SKAGEN Aaren Kulor kollekció

A bejegyzést a Watch My Watch / SKAGEN szponzorálta.

Tudjátok, hogy alapjáraton viszonylag egyszerűen öltözködöm, szeretem a klasszikus darabokat és ezeket a visszafogott szetteket nagyon szeretem megbolondítani valamilyen kiegészítővel. Ennek jegyében szeretném nektek most bemutatni a SKAGEN legújabb vidám kollekcióját: Aaren Kulor. A koppenhágai Nyhavn színes házai inspirálták és hihetetlenül vidám, élénk színekben elérhetőek ezek az órák. Most pedig már kibővült a kollekció neon színekkel és az Aurora Borealis ihlette árnyalatokkal is.

Én ezt a türkiz darabot választottam, mert úgy gondolom, hogy ez passzol leginkább a stílusomhoz, visszafogott, de mégis csempész egy kis színt a hétköznapokba. A tok 36 mm átmérőjű acél, PVD bevonatos és 30 méterig vízálló. A szíj pedig ugyanaz a kényelmes és puha szilikon, amit az okosóránál is már említettem.

Ár-érték arányban szerintem remek darab, akár magatoknak, akár ajándékba veszitek, érdemes észben tartani, mert jönnek az ünnepek!

A női mellett egyébként férfi változatban is eléghetőek, ITT megtaláljátok az teljes listát.


Az én kedvenceim:

pink skagen 2
zöld skagen
pink skagen
piros skagen
lila skagen
kék skagen
pink skagen 2
zöld skagen
pink skagen
piros skagen
lila skagen
kék skagen
pink skagen 2
zöld skagen
pink skagen
piros skagen
lila skagen
kék skagen

kattints és nézd meg a webshopban!


TE MELYIK SZÍNT VÁLASZTANÁD?

Follow:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .