KIPRÓBÁLTAM A SKAGEN FALSTER 2 OKOSÓRÁT

A bejegyzést a Watch My Watch / SKAGEN szponzorálta.

Talán emlékeztek, hogy írtam egy bejegyzést a SKAGEN Hybrid órájáról, ami nagyon beváltotta a hozzá fűzött reményeket és azóta is napi szinten viselem, viszont most lehetőségem volt kipróbálni a „nagytestvérét” a FALSTER 2-t, és nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is tud!

KÜLSŐ

Tudjátok, hogy az egyik fontos szempont számomra, hogy jól nézzen ki az óra, amit viselek. Pontosan ezért maradtak ki nálam a display órák, és meg kell mondjam elsőre kicsit vegyes érzéseim voltak ezzel a Falster 2 modellel kapcsolatban is. Nem túl vastag a számlap? Nem túl bumfordi? Nem túl sportos a szilikon szíj?

Szerencsére hamar megnyugodtam, mert ahogy felvettem, egyáltalán nem éreztem egyiket sem zavarónak. A rose gold fém részek és a kijelző körül az apró feketén csillogó kövek teljesen eloszlatták minden kétségemet. A szilikon szíj sem zavart, mert egyrészt nagyon kellemes ez a kis púder szín, másrészt pedig annyira vajpuha, hogy egy álom volt viselni.

Nálam a külső megugrotta a szintet, hétköznapokon csinosabb szetthez illetve sportolásnál is abszolút megállja a helyét.

MIT TUD?

A Wear OS by Google applikáció segítségével tudtam összehangolni a telefonommal, ami néhány pillanat alatt meg is volt és azonnal használatba is tudtam venni az órát. Természetesen okosórához hűen rengeteg klassz funkció helyet kapott benne, illetve személyre szabhatjuk a számlapot és cserélhetjük a szíjakat, hogy tényleg olyan legyen az óra, ami a legjobban passzol az igényeinkhez.

Értesítéseket kérhetünk a csuklónkra az üzenetekről, e-mailekről, social media aktivitásról, ébresztőről vagy éppen a naptárba beírt eseményekről. Használhatjuk a fényképező távkioldásához, irányíthatjuk vele a zenelejátszót a telefonon, bonyolíthatunk hívásokat és fizethetünk is vele. (bár az utóbbi kettőt nekem furcsa órával intézni, azt hiszem nem vagyok egy James Bond)

Ezen kívül pedig van benne gyorsulásmérő, magasságmérő, giroszkóp, pulzusmérő, mikrofon, NFC, GPS és a szokásos alvás- és aktivitásmérő, ami a személyes kedvencem, ha okosóráról van szó. Valamiért imádom ezeket a dolgokat figyelni és szép kis statisztikákon elemezni az alvási és aktivitási szokásaimat. Ne is kérdezzétek..tudom, hogy fura. 🙂

Az akksija egészen jól bírja egyébként, de azért ez a gyenge pontja az okosóráknak. Egyszerűen oda kell figyelni, hogy töltsük. Ha nincs mindenféle értesítés beállítva, akkor bírta két-három napig, de aztán inkább megszoktam, hogy esténként feltettem a töltőjére (ami egyébként egy nagyon cuki kerek mágneses kis lappal cuppan az óra hátuljára) és így nem izgultam, hogy napközben lemerül-e.

BEVÁLT?

Nagyon kellemes csalódás volt, minden kételyemet eloszlatta az okosórákkal kapcsolatban. Bátran ajánlom nektek is, hogy ha szeretnétek egy kifejezetten szép, és mindent tudó órát a csuklótokra. 🙂


WEBSHOP

SKAGEN FALSTER 2

Follow:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .