A MENTÁLIS EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA

Ma van a Mentális Egészség Világnapja és szerettem volna egy pár gondolatot megosztani veletek ezzel kapcsolatban, mert nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk a témáról! 

Különösen most, amikor minden egyéb mellett a social media is ilyen erősen jelen van az életünkben és akarva akaratlanul is belefutunk olyan dolgokba, amik kibillenthetnek a lelki egyensúlyból. Többször is írtam már nektek arról, hogy mennyire fontos odafigyelni magatokra, mert bizony sokszor szorongás, depresszió vagy pánikbetegség is állhat egy-egy fizikai megbetegedés mögött. A legfontosabb, hogy merjetek beszélni róla, ismerjétek fel a jeleket és ne féljetek szakember segítségét kérni! Ha pedig téged nem érint, de ismersz valakit, aki nehéz időszakon megy át esetleg gyakran érzi magát magányosnak, lehangolt, szorong, akkor mindenképp beszélgessetek és kérdezd meg tőle, hogy hogy van.

De úgy igazán.

Figyeljünk oda magunkra és egymásra!💚 


Kicsit a social mediára visszatérve, sose felejtsétek el, hogy a ti kezetekben van az irányítás, bátran kövessétek ki azokat, akik nem inspirálnak, vagy akármilyen rossz érzést okoznak nektek. Az insta profilok mindenki életének csupán egy csipetnyi részét mutatják meg, a többség a legszebb, legjobb pillanatait osztja meg, pontosan úgy, mint egy fotóalbumban. De azt biztosan állíthatom, hogy mindenkinek akadnak nehéz pillanatai, és mindenki személyisége és élete sokkal-sokkal összetettebb, mint amit ez a néhány képkocka át tud adni. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .