Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris kollekció mustra és színminták

A termékeket tesztelésre kaptam a L'Oréal Magyarországtól.

„Elegance is an attitude”
Karl Lagerfeld

Szeptember 27-én, Práizsban debütált a L’Oréal Paris új designer kollaborációja, ami ezúttal a Karl Lagerfeld divatházzal karöltve készült el. A limitált sminkkollekcióban egy highlighter, egy 9 árnyalatú szemhéjpúderpaletta, 6 új árnyalatú rúzs, két folyékony szemhéjtus és egy szempillaspirál kapott helyet. Klasszikus és nagyonis sikkes az új kollaboráció, és nagy örömömre abszolút viselhető darabokkal találkozunk benne. A termékeket a kiemelt DM üzletekben találjátok meg, vagy pedig online is meg tudjátok rendelni:

Most pedig, hogy a fontos infókat már tudjátok, szeretném elmondani a véleményem a kollekcióról, ugyanis volt szerencsém néhány darabbal közelebbről is megismerkedni.

A rúzsok állaga, és minősége már ismerős lehet, hiszen a klasszikus L’Oréal rúzs minőséget hozza, amit én személy szerint ár-érték arányban kitűnőnek gondolok és több kedvencem is van már tőlük. A kollekció rúzsai krémesek és gyönyörűen terülnek az ajkakon, nem szárítja őket.

Most ezek közül a Kultured árnyalat lett a kiemelkedő számomra, hiszen egy tökéletes nude, enyhe rózsaszínes beütéssel. Nem túl barna, nem túl sötét, és nem is túl világos. Pont jó!

A Kontemporary árnyalat dobogtatta még meg a szívem így őszre, ami szintén egy nude árnyalatnak minősül még, de inkább egy sötétebb, tégla szín.

A PorovoKative csodálatos narancsos piros, szintén gyönyörű lesz ebben az őszi időben, és alig várom, hogy a camel szövetkabátom mellé felkenjem!

Karismatic pedig egy igazán vibráló, szinte neon pink, amihez még gyűjtöm a bátorságot, de szerintem inkább nyáron fogok utánanyúlni. Akkor viszont nagyon ütős lesz!

A szemhéjtusok is nagyon érdekeltek, erre vetettem rá először magamat, mert ebben elég válogatós vagyok..a fekete nem is lett a kedvencem. Néhány perc múlva mattra szárad, szóval aki szereti ezt, annak jó lehet, viszont sajnos ahol nálam elbukott: nem éjfekete, hanem van egy kis barnás beütése, amit főleg a széleken vettem észre. Pedig számítottam egy igazi jó fekete-fekete tusra, ha már Karl Lagerfeld kollekciójáról van szó.

Viszont a csalódás után jött egy hihetetlen meglepetés: a simán csak „12” névre keresztelt csodálatos tus! Gyönyörű fényes taupe szín, amiben nincsenek hatalmas csillámok, hanem csak simán fénylik és mesés! Bármilyen sminket megkoronáz és drogériás szinten ritka az ennyire szép csillámos tus!


A kollekció többi tagját nem próbáltam, úgyhogy azokról nem tudok nyilatkozni, de a rúzsokat és ezt a fantasztikusan szép tust szerintem nézzétek meg mindneképpen!

Follow:
Oszd meg:

A termékeket tesztelésre kaptam a L'Oréal Magyarországtól.

1 Comment

  1. Vágó Viktória
    január 19, 2020 / 02:25

    Kedves Beautyjunkie! Engem a táska érdekelne hol tudnám szerinted beszerezni,vagy esetleg eladnád e a tied! Nagyon köszi!♥️

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .