Őszi hangolódás a SKAGEN-nel

A bejegyzést a Watch My Watch / SKAGEN szponzorálta.

Meg kell mondjam én már az őszre hangolódom..nem csak fejben, hanem elkezdtem a ruhatáramat is átnézni, elkezdtem eltenni a nagyon nyárinak minősülő cuccokat és listát írok, hogy mire van szükségem. Szerencsére túl sok dologot nem kell beszereznem, mert a kedvenc ruhadarabjaim évek óta velem vannak, de azért egy kis frissítés sosem árt. Szeretek inkább a kiegészítőkkel játszani, és ezek közül is a karkötők-órák nagy kedvenceim (a táskák után természetesen!).

Emlékeztek a rose gold Skagen Hibrid órámra? Most emellé választottam két klassz, szintén rose gold karkötőt, az egyik még a nyarat idézi a kis textilre fűzött csillogó golyókkal, a másik pedig már az őszi hangulatomhoz passzol inkább, és már el is képzeltem milyen lesz, amikor a krémszínű kötött pulcsik ujja alól kivillan…úristen de nagyon várom már, hogy vége 20 fok alá menjen a hőmérséklet! Na de ne kalandozzunk el ennyire..

Mindkét karkötő elérhető ezüst vagy arany színben is, illetve rengeteg szépséget találtok még a kínálatban ITT. Nekem néhány gyöngyös ékszer van még a listámon tőlük..annyira szépek a karkötők és a fülbevalók is, hogy az nem igaz! Egyszerű, de nagyszerű mindegyik, pont ahogy szeretem. 🙂


Kattints és nézd meg őket a webshopban!

SKAGEN Rose textil karkötőSKAGEN Rose Gold merev karkötőSKAGEN Signatur Hybrid női karóra – SKT1404
Follow:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .