Cicás napszemüveg, az örök klasszikus

A napszemüveget ajándékba kaptam.
PRADA / Luxottica

Ahogy már meséltem, teljes őszi lázban égek, és minden idegszálammal rá vagyok feszülve a jövő heti lehűlésre. Most mégis egy napszemüvegről írok, mégpedig azért, mert hőmérséklettől függetlenül én egész évben hordok napszemüveget, egyrészt azért, mert semmilyen szinten nem bírja a szemem az éles fényeket, másrészt pedig, mert imádom őket, mint kiegészítő. 🙂

Ezt a Prada napszemüveget hordtam most egész augusztusban, és tervezem átmenekíteni az őszre/télre is, ugyanis ilyenkor a túl sötét lencséjűeket nyugalmazni szoktam jövő nyárig, ennek viszont tökéletes a lencseszíne, és a kevésbé erős napsütésben is klassz lesz viselni.

A formája teszi igazán örök darabbá, a cicás forma ugyanis jó régóta divat és nem is megy sehová. Viszont azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy ennél kisebb lencsét nem igazán javasolnék, a most újra trendi keskeny, „instagram napszemüveget” pedig egyenesen feleslegesnek tartom, ugyanis amellett, hogy élőben messze nem mutat olyan jól, mint a képeken, még a napsugarak ellen sem véd, márpedig a napszemüvegnek ugyebár ez az elsődleges funkciója. Szóval itt kivételesen tényleg számít a méret. 🙂

A rengeteg őrült, bohém és extravagáns design között nekem felüdülés ilyen igazi klasszikus napszemüveget találni, amit tudom, hogy sokáig fogok hordani és szeretni, mert mindennel jól mutat és nem fog kimenni egy szezon után a divatból.

Follow:
Oszd meg:

A napszemüveget ajándékba kaptam.
PRADA / Luxottica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .