5 ARCÁPOLÁSI KEDVENC A SKINSMART WEBSHOPBÓL

A bejegyzésben szereplő termékeket tesztelésre kaptam. 

Jó régóta terveztem már egy ilyen bejegyzést készíteni, mert régóta tesztelgetem a Skinsmart termékeit, és úgy gondoltam érdemes lenne egy csokorba szedni a kedvenceimet, úgy mint régen. A legtöbbel már találkoztatok egyébként az oldalaimon, de úgy éreztem, hogy nem csak videóban vagy insta posztban van helyük, hanem rendesen itt a blogon, egy kis leírással, ajánlóval, hogy mindig megtaláljátok, ha keresitek. 🙂

Jöjjön tehát az az 5 dolog, ami belopta magát a szívembe és a rutinomba! 🙂


PAULA’S CHOICE SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF30


Ezt a fényvédőt régóta ki szerettem volna próbálni, mert bár nincsen problémám a több lépcsős rutinokkal, és nem zavar egy plusz réteg fényvédő sem, de szerettem volna valami olyan krémet, ami egy kicsit inkább könnyít a reggeli rutinomon és nem még egy plusz lépést ad hozzá. Különösen nyáron, amikor én a kevesebb több elvét vallom bőrápolás és smink terén is. Minden hozzáfűzött reményemet beváltotta, nagyon kényelmes az arcomon, és egy kis színt és egyenletességet is ad a bőrömnek, mindezt úgy, hogy nem fed el mindent, de egy átlagos hétköznapon nekem ez tökéletes. Remekül lehet egyébként sminkelni is rá, sőt nyugodtan lehet alapozni is fölé, ha kevés lenne a fedés, bár én inkább korrektorral szeretem felturbózni, ha itt-ott kevésnek érzem. EBBEN a videóban meséltem róla bővebben, ugyanis állandó lakója lett a neszeszeremnek és általában ezzel indul nálam a reggeli sminkelés.


GEEK & GORGEOUS CALM DOWN HÁMLASZTÓ


Talán az összes termék közül ez van a legrégebben a rutinomban, ugyanis ezt még akkor próbáltam ki először, amikor megjelent és azóta vissza-vissza térek hozzá. A Cheer Up hámlasztóval felváltva szoktam használni, de az utóbbi időszakban inkább ennél maradtam, mert a bőröm pirosodását szépen segít kordában tartani, és tipikusan egy olyan termék, aminek akkor veszed észre igazán a hatását, amikor már nem használod rendszeresen..
Fontos szempont még, hogy ezt a hámlasztót lehet nyáron is használni, hiszen nem teszi fényérzékennyé a bőrt, ettől függetlenül én télen-nyáron fényvédőzök, nektek is ezt tanácsolom. 🙂


GEEK & GORGEOUS 101 APAD SZÉRUM


A 2018-as kedvencek közé is bekerült, és továbbra is nagyon szeretem ezt a szérumot. Segít, hogy egységesebb legyen a bőrképem és puhának, ragyogónak érzem tőle az arcom, a könnyű állaga miatt pedig nagyon jól elfér a rutinomban, úgyhogy nem véletlen, hogy ebbe a válogatásba is bekerült. Jó kis
EBBEN és EBBEN a videóban mesélek még róla.


THE ORDINARY GRANACTIVE RETINOID 2% IN SQUALANE


Ezt a szérumot a Sunday Riley Luna szérum hasonmásaként is emlegetik a beauty berkekben, és mivel ez az egyik nagy kedvencem, de az árával nem vagyok kibékülve, ezért nagyon érdekelt, hogy vajon mit is tud az Ordinary verziója. Próbáltam már az emulziós verziót, egészen tetszett, de valamiért nem maradtam meg nála, és most tudom igazán, hogy miért! Imádja a bőröm ezt az olajos formulát, és a Lunában is ezt imádtam leginkább, a retinol hosszútávú hatása úgyis majd csak évek múlva lesz igazán látványos (remélhetőleg). Nem kell megijedni, ettől az olajtól nem zsíros érzetű a bőr, csak gyönyörűen hidratált lesz. Ha nem próbáltatok még semmilyen retinollal kapcsolatos terméket, akkor ez egy klassz belépőszintű választás lehet! Szóval én most előszeretettel használom ezt a pénztárcabarát, olajos formulájú retinoid szérumot, és nagyon agyalok az 5%-os kipróbálásán is.
FONTOS! Fényérzékenységet okoz, úgyhogy emellett fokozottan érdemes figyelni a fényvédőzésre!


GEEK & GORGEOUS 101 B-BOMB SZÉRUM


És végül, de nem utolsó sorban a legújabb versenyző a listában ez a 10% Niacinamide szérum, ami úgy került a rutinomba, hogy folyamatosan azon dolgozom, hogy a bőrképem minél szebb és egyenletesebb legyen és bár az aknétól már megszabadultam egy ideje, de a hormonális pattanások engem is megtalálnak rendszeresen és erre kerestem egy hatásos megoldást. Nyugtatja a pattanásos bőrt és segít a pigmentfoltok halványításában is, és ez már nekem elég is. Szintén egy könnyű, vizes-géles állagú szérum, amit szuperül tudok rétegezni, úgyhogy hamar helyet talált magának a rutinomban.


Nézd meg őket részletesebben a webshopban:

Paula’s Choice RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30
Geek & Gorgeous Calm Down hámlasztó
Geek & Gorgeous aPAD szérum
The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane
Geek & Gorgeous B-Bomb szérum
Paula’s Choice RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30
Geek & Gorgeous Calm Down hámlasztó
Geek & Gorgeous aPAD szérum
The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane
Geek & Gorgeous B-Bomb szérum
Paula’s Choice RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30
Geek & Gorgeous Calm Down hámlasztó
Geek & Gorgeous aPAD szérum
The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane
Geek & Gorgeous B-Bomb szérum

Próbáltátok már valamelyiket?
Nektek mi a kedvencetek a Skinsmart kínálatából?

Follow:
Oszd meg:

A bejegyzésben szereplő termékeket tesztelésre kaptam. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .