AZ ÓRA, AMI NEM CSAK SZÉP, DE OKOS IS

A bejegyzést a Watch My Watch / SKAGEN szponzorálta.

Nagyon szeretem a klasszikus órákat, több darabom is van, viszont én is régóta kacérkodok már az okosórákkal. Nagyon tetszik egy csomó funkció és szerettem volna valamilyet beszerezni. Több fajtát felpróbáltam, de valahogy egyiknél sem éreztem azt, hogy én vagyok, mert nem illett a stílusomhoz, túl bumfordik voltak a csuklómon és nem tudtam elképzelni, hogy napi szinten használnám őket. Már teljesen letettem a dologról, amikor a Skagen megkeresett, hogy lenne-e kedvem kipróbálni a Signatur Hybrid kollekciójukat. Nem is hallottam még a hybrid órákról, szóval nagyon kíváncsi lettem, hogy vajon mit tudhat és hogyan válik be a hétköznapokon.

KÜLSŐ

Nálam fontos szempont egy óránál, hogy jól nézzen ki. Egyfajta ékszerként is hordom őket, éppen ezért nem voltak szimpatikusak a számomra túl sportos hatású display órák. Viszont ez a kis hybrid már első látásra levett a lábamról, hiszen pontosan úgy néz ki, mint egy klasszikus óra, és éppen csak egy picit vastagabb a számlapja, ami abszolút nem zavaró. Én a rose gold színben választottam, mert úgy éreztem, hogy ezt szívesen hordanám bármilyen alkalommal.

MITŐL HYBRID?

Külsőre tehát pont úgy néz ki, mint egy bármilyen óra, mitől hybrid mégis? Egy csomó tudást rejtettek ugyanis bele, amit akkor tapasztalunk meg, amikor csatlakoztatjuk a telefonunkhoz. Androiddal és IOS rendszerrel is működik, csupán a Connected app-et kell letölteni a telefonunkra és bekapcsolni a bluetooth-t. Néhány másodpercet vesz igénybe, hogy összekössük a két eszközt és már működik is.

Érdemes tudni, hogy az okosórákat bizonyos időközönként, akár naponta is tölteni kell, használattól függően, mint a telefonunkat. A hybrid viszont, mivel kijelzőmentes, sokkal hosszabb ideig is bírja és pusztán elemet kell cserélni benne, mint egy normál óra esetében, amit ráadásul mi magunk is könnyedén meg tudunk tenni, mert a hátlapja könnyen kinyitható egy érme segítségével. Én már több hónapja használom, és nem volt szükség elemcserére és még jó darabig nem is lesz, szóval ez mindenképpen egy pozitívum!

MIT TUD?

Funkciókat tekintve, rengeteg dolgot be tudunk állítani, nem muszáj mindet használni, és teljesen személyre tudjuk szabni, hogy az óra 3 oldalsó gombját mire szeretnénk használni. A klasszikus aktivitás mérésen kívül az alvásunkat is figyelhetjük vele. Irányíthatjuk a hallgatott zenét, fényképezhetük vele úgy, mintha távkioldónk lenne. Beállíthatjuk, hogy milyen értesítéseket szeretnénk fogadni az órán pl: hívás, üzenet, E-mail, social media, naptár.. de beállíthatunk több időzónát, és ébresztőt is. Különféle célokat is kitűzhetünk magunknak és nagyon jópofa, amikor az óra mutatói táncolni kezdenek a csuklómon, mert elértem a napi lépésszámot. 🙂

Ezek mellett pedig 30m-ig vízálló is és természetesen cserélhető rajta a szíj is.

Az én kedvencem az aktivitás és alvás mérés, amiről egészen részletes statisztikákat is nézegethetek (mennyire volt pihentető az alvás, milyen intenzíven sétáltam vagy éppen mennyi kalóriát égettem el aznap).

BEVÁLT?

Most már elég régóta használom ahhoz, hogy nektek is merjem ajánlani, mert annyira meg vagyok vele elégedve! Minden barátnőm kiszúrja egyébként a csuklómon és egytől egyig meglepődnek, hogy mennyi mindent tud és amellett milyen szép, szóval ha nektek is fejtörést okoztak az okosórák eddig, akkor vessetek egy pillantást ezekre a szépségekre is! 🙂


WEBSHOP

SKAGEN Signatur Hybrid női karóra – SKT1404SKAGEN Signatur Hybrid női karóra – SKT1413SKAGEN Signatur Hybrid női karóra – SKT1412

Follow:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .