BOMB Cosmetics barackos arctisztító

Elfogyott a legutóbb használt arctisztítóm, és úgy döntöttem, hogy másik után nézek. Ez a barackos arclemosó nagyjából két hónapja van nálam, és elérkezettnek láttam az időt arra, hogy most már be is számoljak róla.

A Clinique tisztítót nem szerettem volna újravásárolni, úgy éreztem, hogy mostanra összekapta az arcom annyira, hogy ne legyen szükségem ilyen erős tisztítóra, és az ára is meghatározó szempont volt. Egy másik esélyes volt a Lush karácsonyi arctisztítója, amit tavaly is beszereztem a leárazáson, de aztán eszembe jutott, hogy annyira azért nem vált be, sőt elég furának tartottam.. szóval erről is letettem. Aztán úgy alakult, hogy december elején hozzám került ez a kis barackos finomság, és azóta nem nagyon tudok nélküle elképzelni egy reggelt vagy estét sem. 🙂

 

Nagyon ritkán hallom bárkitől is egyébként, hogy a BOMB Cosmeticstől mást is próbált volna, mint az ajándékba kapott “tortaszappanokat” vagy fürdőgolyókat, pedig most, hogy egy kicsit jobban beleástam magam a kínálatukba ezen a lemosón felbuzdulva, meglepő, hogy mennyire jó cuccaik vannak!

Na de kanyarodjunk vissza. 🙂 Hihetetlenül cuki csomagolásban érkezett, nekem valamiért kicsit vintage érzésem lett tőle. Őszintén szólva, amennyire cuki, annyira nem praktikus egyébként ez a műanyag dobozka. Sajnos elég hamar elkezdi megadni magát a sok nyitogatástól, szerintem pont addig bírja majd, amíg elfogyasztom. Nekem a kedvencem a pumpás kiszerelés, azt tartom a legtisztább megoldásnak. Persze ezt itt lehetetlen kivitelezni, mert maga a lemosó egy zselés massza, amiből képtelenség lenne máshogy kivenni, ezért meg is barátkoztam vele végül.

Érdekes, hiába tárolom nagyjából két hónapja ugyanabban a pozícióban, vagyis így a talpán, mégis mindig felkerül a doboz tetejére a cucc. Elképzelésem sincs, hogy miért, de kihasználva ezt, rászoktam arra, hogy innen veszek le, így legalább nem nyúlok bele a nagyobb adagba.

A hatása nekem nagyon tetszik, a kombinált bőröm szereti szerencsére. Reggel-este egy kis mennyiséget felhabosítok az arcomon, ez reggel nagyon jól felfrissít, este pedig maradéktalanul távolítja el az alapozót és minden egyebet az arcomról! Mostanában még micellás vízzel sem szoktam áttörölni előtte az  egész arcom (pedig eddig ez volt a rutin, már csak a szemfestéket távolítom el vele), mert annyira szépen megtisztítja magától, hogy legalább nem pazarlom a vattapamacsot. 🙂 Nagyon meg vagyok elégedve vele, olyan igazán jó kis tisztaság érzésem van utána, és nem feszül úgy az arcom utána, mint a Clinique után például. Ettől függetlenül használok utána természetesen tonikot és hidratálókrémet, de volt már olyan is, hogy egyáltalán nem éreztem egyiknek sem szükségét utána, pedig tél van és ilyenkor még az én kombinált bőröm is szokott feszülni.

Összetevőlistát, akit érdekel, a honlapon talál:
http://furdogolyok.hu/hu/termekeink/arc-es-testapolas/arcapolas/barackos-arclemoso/

Összességében nagyon ajánlom mindenkinek, szerintem remek kis darab, és a maga 2990 Ft-os árával a mennyiségét tekintve szerintem barátságos is. Újravásárolni szerintem nem fogom,  de csak azért, mert a csomagolásával nem voltam teljesen kibékülve, és várakozik már egy másik a sorára, amire már nagyon kíváncsi vagyok. Ettől függetlenül lehetséges, hogy nyáron visszatérek hozzá, mert az illata valami isteni és el tudom képzelni, hogy komolyan hiányozzon! 🙂

 Ti próbáltátok már ezt esetleg?
Milyen termékeket ismertek a BOMB Cosmeticstől?

Follow:
Oszd meg: