Chanel Notes de Printemps kollekció 2014 tavasz

Nem szoktam gyakran új kollekciók megjelenéséről beszámolni. Most 3 dolog miatt mégis megteszem, az egyik, hogy Chanel, a másik, hogy várom a  tavaszt, a harmadik pedig, hogy Vanessa Axente, magyar topmodellel fotózták a kampányt. Nekem felüdülés Palvin Barbi után más magyar modellel találkozni egy-egy kampányfotón, Vanessa pedig ebben az esetben szuper választás volt szerintem. Gyönyörű ezen a fotón!
Na de lássuk a kollekciót! 🙂

A sminkek terén nagy kedvencem a Chanel, és mindig el tud állni a szavam a kampányfotók láttán. Valahogy náluk mindig azt érzem, hogy tudnak különleges színeket hozni és mégis megmaradni annál a klasszikus, időtálló stílusnál, amit úgy imádok. Imádom, hogy náluk a tavasz nem a hordhatatlan menta vagy babarózsaszín köré épül, és hogy mégis a színektől abszolút tavasz érzésem van. Zárójel bezárva, tényleg imádom őket na. 🙂

A kollekció része lesz 3 féle körömlakk, ami így ebben a sorrendben jöhetne is, tökéletes alap színek! Mióta tudom, hogy a minőségül is és az ecsetek is nekem lettek kitalálva csak még jobban csorgatom a nyálam az új színekre. Talán egyel meglepem magam a diploma örömére. 🙂

A szemhéjpúderekhez még nem volt szerencsém, de mindig csábítanak! A rózsaszín kivételével  (szerintem nekem egyszerűen nem áll jól), imádom a színeit ennek is, de mégis az a lazac szín teszi a palettát számomra kihagyhatóvá.

A púder nem tűnik izgalmasnak első látásra, de én mostanában oda vagyok mindenért, ami az arc tökéletesítéséért van, szóval kíváncsi vagyok rá.

Krémpirosítók…iszonyú durvák ezek a színek aaa!! Csodálatos! Annyira ritkán találkozom bármelyik másik márkánál extrém durva élénk pirosítókkal, ami nem rózsaszínes, nem barackos és nem lilás..ráadásul krémesekkel, jaj ezekért odáig vagyok egyszerűen! Egy kis szintetikus kabukival felütögetve ezeket is abszolút lehet viselni, sőt! Mindkettő szerelem!

Ezek a krémes szemhéjfestékeke nekem most nem..az előbbi rózsaszín elmefuttatásom miatt. A lilát is csak kis mennyiségben szeretem használni. Viszont, aki szereti, annak ezek a kis limitált verziójú Illusion d’Ombre szemfestékek igazi csemegék lehetnek, mert csupa jót hallottam egyébként róluk!

Szájfények, rúzsok, kontúrceruzák..bármikor, bármilyen mennyiségben. Ezekről képtelen vagyok leakadni. A bal szélső két rúzs, és a középső szájfény teljesen elvarázsolt..nálam azt hiszem ezekről a színekről fog szólni a tavasz!

Biztos vagyok benne, hogy az olcsóbb márkák hamar elő fognak állni a hasonmásokkal, érdemes lesz figyelni!

Nektek hogy tetszik a kollekció?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .