Himalaya Herbals Gum Expert fogkrém

Fogkrémről még nem esett szó a blogon, pedig abszolút hozzátartozik a mindennapokhoz és szerintem a szépségápolásnak nagyon fontos része a szájhigiénia is.  Én azaz igazság, nem tudtam még fogkrémnél leragadni, ha mást nem, akkor megunom az ízét és azért keresek másikat. Sajnos nekem elég érzékeny a fogínyem, így fontos odafigyelnem a fogkefém és a fogkrémem milyenségére is.
Most az aktuális kedvencem ez a Himalaya Herbals darab, és az apropó, hogy a Douglasban a vásárlások mellé ajándékba jár ez a kisebb dobozos verzió! Az egyik legjobb vásárlás mellé járó ajándék szerintem hosszú ideje!

Mikor először keresgéltem olyan fogkrém után, ami segíthet a fogíny érzékenységemen, akkor ütköztem abba a problémába, hogy ami népszerű és hatékonynak mondanak, az borzalmas ízű… sok esetben úgy is néz ki mintha alapozót nyomnék a fogkefémre (pl. Paradontax) . Azért én folytattam a kutatást, és a Himalaya Herbals polcain egész jó lehetőségekbe futottam!

Sokáig nálam teljesen kiesett ez a márka, de nagyon jó kis termékekre bukkantam. A fogkrémeik pl. parabén és fluorid mentesek, és 100% növényi eredetű aktív hatóanyag tartalmúak. 4 féle Gum Expert található a polcokon egyébként, mindegyik másban erősebb. De a legjobb, hogy szerintem annak ellenére, hogy gyógynövényesek, egyáltalán nincs borzalmas ízük, érdemes egy próbát tenni velük!

Én most ezt Sparkyl White verziót használom pont, és ebből kaptam a kis kiszerelést is a Douglasban. Szeretem az élénk rúzsokat, és emiatt különösen rá tudok pörögni a fogfehérítés témára bizonyos időközönként, de eddig megmaradtam a fogkrémes verzióknál, mert a fogorvosom rendszeresen lebeszél. Nem tartalmaz kémiai fehérítőt és két héten belüli hatást ígér. Én ezt nem erősíteném meg, igaz ezek annyira árnyalatnyi különbségek, hogy szerintem észre sem venném igazából.

Az biztos, hogy szépen tisztít, jó ízű, és a fogínyemnek is szuper, úgyhogy egy darabig maradok ezeknél!

Ti milyen fogkrémet használtok? Esetleg próbáltátok már ezt?


Follow:
Oszd meg:

14 Comments

  1. Júlia Máji
    február 3, 2014 / 07:31

    Ha elfogynak a jelenlegi fogkrémeink, akkor pont ebből a termékcsaládból szeretnék majd egyet választani. 🙂 Ha fogfehérítésre vágysz, akkor én a Blanx fogkrémeket ajánlom. Én eddig csak a kék, érzékeny fogakra való változatából használtam el több dobozzal, és szerintem látványos az eredmény (már amennyire fogkrémmel el lehet érni). 🙂 🙂 Szóval csak ajánlani tudom. 🙂

  2. Kata Rácz
    február 3, 2014 / 08:55

    Paradontax fúúj! Esélytelen, hogy valaha is rászoktassam magam.
    A Himalayákkal már régóta szemezek, csak annyira iszonyat lassan fogy nálam a fogkrém, hogy kb fél évente váltok 🙂 Nagyon beváltak nincsenek, az tuti, hogy Colgate-et soha többé, mert tönkretette az ínyemet, én nem tudom, abba mit raknak. Egyébként még az Aldi saját márkását használtam régen, az teljesen rendben volt, meg a Sensodyne-k közül valamelyiket, annak pl tök szerettem az ízét.
    Amúgy olyan fogkrémem még sosem volt, amelyik tényleg fehérített, de én még a szódabikarbónával se merek próbálkozni, így is nagyon érzékenyek a fogaim, pedig úgy tudom, mértékkel azt lehet használni. (Vagy le kéne szokni a fekete teáról meg a kávéról)

  3. Kitti Csete
    február 3, 2014 / 12:24

    Már évek óta az Elmex-et használom, és nem is fogom lecserélni. Még a fogorvosom ajánlotta és tökéletesen bevált, nem érzékenyek a fogaim és még az ízét is szeretem 🙂 Mellé persze megtaláltam a legpuhább fogkefét a Curaprox-ot.

  4. Elza Pataky
    február 3, 2014 / 14:03

    Himalya HErbals működik nekem valamennyire, Pradontax semennyire és hányingert kapok az ízétől…

  5. Flóra
    február 4, 2014 / 18:19

    Állandóan bajban vagyok a fogkrémekkel… Az Aquafresh és a Colgate szó szerint öklendezést vált ki belőlem fogmosás közben, és nem is érnek semmit. Bár az Aquafresh-ek közül van, amelyiknek jó íze van, de nekem nem ér meg egy minden reggeli öklendezést. Használtam a DM saját márkás fogkrémjét, az egész jó, kellemes az íze, de egyáltalán nem frissíti a leheletet. Lehet, hogy kipróbálom ezt, mert eddig a márkáról csak pozitív tapasztalatom van, mióta termékmintának kaptam egy mini kézkrémet, amit imádok.

  6. Maggie
    február 4, 2014 / 20:21

    Ugyanez..egyszerűen tényleg hányinger 🙁

  7. Maggie
    február 4, 2014 / 20:22

    Az Elmex tényleg jó volt, én is használtam egy időben!
    Ezt a fogkefét viszont nem ismerem! Hol szoktad venni? Lehet mindenhol kapni, csak vak vagyok? 😀

  8. Maggie
    február 4, 2014 / 20:25

    Igen a kávé és a tea az ellenségünk ilyen tekintetben, de én nem tudok lemondani róluk 🙁
    Én most próbálgatok egy fogport, ami egész jónak tűnik, szerintem hamarosan írok is róla!
    A szódabikarbónával én egyszer próbálkoztam, szörnyű íze van, és semmi változást nem vettem észre, úgyhogy inkább hagytam is, annyit nem ér.

  9. Maggie
    február 4, 2014 / 20:26

    Szuper, majd írd meg, hogy bevált-e neked is! 🙂
    Ezt a Blanxot már más is ajánlotta, ki fogom próbálni most már! 🙂

  10. Maggie
    február 4, 2014 / 20:27

    Érdemes vele egy próbát tenned szerintem, hátha bejön neked is! 🙂

  11. Kitti Csete
    február 4, 2014 / 20:46

    Rossmannban vettem, és azt hiszem csak ott lehet kapni. DM-ben tuti nincs, ma néztem meg.

  12. Maggie
    február 4, 2014 / 21:17

    Jaj de jó, köszi! Meg fogom nézni!

  13. Kitti Csete
    február 4, 2014 / 21:50

    Nincs mit! 🙂 Viszont utánanéztem, 2 féle van belőle, Soft és Ultra Soft, én utóbbit használom.

  14. Fogfehérítésen jártam | BEAUTY JUNKIE
    február 26, 2014 / 20:07

    […] nem rég egy bejegyzésem az éppen aktuális fogkrémemről, amiben kitértem egy gondolatnyit a fogfehérítésre is. ahogy már ott is írtam, a fogorvosom […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .