Himalaya Herbals Gum Expert fogkrém

Fogkrémről még nem esett szó a blogon, pedig abszolút hozzátartozik a mindennapokhoz és szerintem a szépségápolásnak nagyon fontos része a szájhigiénia is.  Én azaz igazság, nem tudtam még fogkrémnél leragadni, ha mást nem, akkor megunom az ízét és azért keresek másikat. Sajnos nekem elég érzékeny a fogínyem, így fontos odafigyelnem a fogkefém és a fogkrémem milyenségére is.
Most az aktuális kedvencem ez a Himalaya Herbals darab, és az apropó, hogy a Douglasban a vásárlások mellé ajándékba jár ez a kisebb dobozos verzió! Az egyik legjobb vásárlás mellé járó ajándék szerintem hosszú ideje!

Mikor először keresgéltem olyan fogkrém után, ami segíthet a fogíny érzékenységemen, akkor ütköztem abba a problémába, hogy ami népszerű és hatékonynak mondanak, az borzalmas ízű… sok esetben úgy is néz ki mintha alapozót nyomnék a fogkefémre (pl. Paradontax) . Azért én folytattam a kutatást, és a Himalaya Herbals polcain egész jó lehetőségekbe futottam!

Sokáig nálam teljesen kiesett ez a márka, de nagyon jó kis termékekre bukkantam. A fogkrémeik pl. parabén és fluorid mentesek, és 100% növényi eredetű aktív hatóanyag tartalmúak. 4 féle Gum Expert található a polcokon egyébként, mindegyik másban erősebb. De a legjobb, hogy szerintem annak ellenére, hogy gyógynövényesek, egyáltalán nincs borzalmas ízük, érdemes egy próbát tenni velük!

Én most ezt Sparkyl White verziót használom pont, és ebből kaptam a kis kiszerelést is a Douglasban. Szeretem az élénk rúzsokat, és emiatt különösen rá tudok pörögni a fogfehérítés témára bizonyos időközönként, de eddig megmaradtam a fogkrémes verzióknál, mert a fogorvosom rendszeresen lebeszél. Nem tartalmaz kémiai fehérítőt és két héten belüli hatást ígér. Én ezt nem erősíteném meg, igaz ezek annyira árnyalatnyi különbségek, hogy szerintem észre sem venném igazából.

Az biztos, hogy szépen tisztít, jó ízű, és a fogínyemnek is szuper, úgyhogy egy darabig maradok ezeknél!

Ti milyen fogkrémet használtok? Esetleg próbáltátok már ezt?


Follow:
Share: