TESZT – The Body Shop Honeymania

tbs_honey_mania_2.jpg

 A múlthéten útközben beugrottam egy ajakbalzsamért, mert annyira kiszáradt a szám, hogy rendesen be is repedt, persze pont nem volt nálam SEMMI…(köszi táska átpakolás). Ennek örömére úgy döntöttem a tégelyes ajakápolók korábbi sikereire alapozva, hogy a mézes verziót megveszem, amolyan SOS segítségként. Persze akkor már megszaglásztam a többi újdonságot, és egy mini testvaj is landolt a kosaramban. Miután a testradírból kértem egy mintát gyorsan szaladtam is a kasszához, mert egyébként rohanásban voltam, és ott mondta a lány, hogy éppen össze is gyűltek a pontjaim, le akarom-e vásárolni? Hát hogy a fenébe ne akartam volna?? Úgyhogy végül is ez volt a napi boldogság is, hogy tulajdonképpen ingyen elhozhattam ezeket. 🙂

Félre téve a mesedélutánt, hogy a termékekről is beszéljek azért picit..az ajakápoló elég jó segítség volt arra a vad helyzetre akkor rögtön is, és azóta is bőszen kenegetem. Nagyon tetszik! Bár nekem alapvetően mindegyik ajakbalzsam bevált tőlük, ez mégis valamiért külön tetszik. Talán ez a gazdag illata is és állaga az, ami ennyire megfogott. Így őszre-télre szuper!

A testvajat azért vettem meg, mert momentán egy kézkrémemmel sem voltam maradéktalanul elégedett, úgy döntöttem végülis elég kicsi, ezt fogom a táskámba dobni. Mikor az üzletben kipróbáltam elég gyorsan beszívódott, nem hagyott ragacsos érzést és az illata valami mesés. A véleményem nem változott, annyi kiegészítés tartozik hozzá, hogy hosszú órákon át érezni ezt a mézes finom illatot, és remekül hidratálja is a kezeimet! A teljes méretet nem hinném, hogy megveszem, ennyi pont el is fog fogyni szerintem így a hideg időben.

<p ” style=”text-align: justify;”>A test- és úgy általában bármilyen radírokkal mindig bajban vagyok..ebből azért kértem csak mintát, mivel jobbnak láttam kipróbálni. Nagyon nem szeretem, ha éles kis darabok karistolják szét a bőröm, és valamiért mostanában elég sok ilyenbe futottam. Vagy a bőröm érzékenyebb. Mindegy is, szeretném a finom puha bőr érzését kevésbé drasztikus dolgokkal elérni, gondoltam teszek egy próbát. Bevált, ebben elég aprók a szemcsék az én ízlésemnek, és nagyon kellemes a használata!

Én a Glamour napokon a TBS -20% kuponnal valószínűleg megveszem ezt a radírt, úgy nem olyan vad.

Próbáltatok már valamit ebből a mézes családból? Van valami amire lecsapnátok így 20%-al olcsóbban? 🙂

Follow:
Share: