Nailland az Árkádban

IMG_4906_2.jpg

Én is elkirándultam az Árkádba, hiszen ahogy már valószínűleg hallottátok (esetleg már csekkoltátok is), megnyitotta kapuit a Nailland. Azért izgalmas ez, mert olyan különleges körömlakkok között lehet csemegézni, amik eddig Magyarországon nem voltak elérhetőek. China Glaze, Barry M, Flormar, Golden Rose, A-England, Models Own, Seche…aki körömlakk mániás, annak biztosan mondanak ezek a nevek valamit, aki pedig nem, az majd a színválasztéktól ájul el. 🙂

Én bevallom próbáltam mindig is távol tartani magam attól, hogy körömlakkokat böngésszek a neten és rendeljek, ezért nálam ezek a márkák eddig kimaradtak. Most, hogy elmentem megcsodálni a roskadásig rakott pultokat, megértem a rajongást. 🙂 Igazi különleges színek, csillámok, glitterek, finishek, és megannyi dolog, amin nélkül ugye nem élet az élet!

Hoztam egy pár képet ízelítőül (aztán persze látogassatok el, nyálat csorgatni is érdemes), és a végén megmutatom én miket kaptam illetve választottam a Naillandtől. Szavazásra bocsájtom, hogy ma mivel lakkozzam ki a körmöm, mert ötletem sincs, melyiket próbáljam ki most (persze készül kép és poszt is belőle), a bőség zavara..!:D

IMG_4908_2.jpg IMG_4902_2.jpg IMG_4898_2.jpg IMG_4894_2.jpgÉn a China Glaze lakkokat tartom egyébként a legjobbnak ár-érték arányban, talán érdemes a basic színeket innen beszerezni, 1500 ft és 14 ml! Nagyon különleges színek is vannak náluk..Én a két őszi csomaggal szemezek még..úgy még olcsóbbra is jönnek ki a lakkok, mint egyesével, érdemes lehet akár összeállni valakivel!

4 lakkot kaptam postán (nem tudom ki válogatta össze, de nagyon köszönöm, ugyanis tökéletes a választás!:), és 3at személyesen választhattam ki a pultról. Azt hiszem érezni a választáson, hogy nálam már nagyon ősz van, próbáltam univerzális és jól kihasználható színeket választani..mélybordó, sötétlila és egy piszkos nude jött haza.

Az óramutató járásával megegyezően a pirostól indulva:
– BarryM Gelly Hi-Shine – Blood Orange ( már kipróbáltam és le is fényképeztem, -A- tökéletes piros!!)
– Models Own – Red Sea (ezt a pirossal együtt próbáltam ki, bejegyzésben írok róla)
– China Glaze – 056 Drastic
– Seche – Empress
– A-England – Holy Grail
– Flormar – P28
– Golden Rose – 05
IMG_4935_2.jpg

 Ti jártatok a Naillandnél? Mit szereztetek be?:) 
Írjátok meg, szerintetek melyiket próbáljam ma ki?:)
(a pirosról még ma vagy holnap kikerül a poszt, azt ne írjátok!:)

Follow:
Share: