Arcápolási kedvencek – július, augusztus, szeptember

IMG_4743_2.jpg

Az arcom egy jó ideje háborús területnek minősül, ez elég sok dolognak köszönhető, amire most nem térnék ki, de az biztos, hogy minden erőmmel azon vagyok, hogy visszaálljon a régi normális rend, és ne kelljen a bőröm állapota miatt aggódnom 0-24. Nyár elején kezdtem úgy érezni, hogy a bőrömnek valami nem megfelelő, amit használok, és hiába kísérletezgettem, végül amellett döntöttem egy szép reggelen, hogy kompletten cserére szorul a rutin, mert valami nem oké. Azóta egészen jól beállt megint a napi rutin, most ezeket mutatom meg nektek is. A későbbiekben, ha szeretnétek, akkor azokról a dolgokról is írok, amiket kiegészítésként használgatok mellettük, vagy amit kipróbáltam, de mégsem győztek meg.

IMG_4747_2.jpg

A válogatásnál segítségemre volt a Müller, mert épp jó kis akció volt a Clinique 3 lépéses szettre (valamilyen nyári szettet szórhattak ki, volt hozzá mini kiszerelés, neszeszer ésatöbbi), tehát úgy voltam vele eljött az ideje, hogy kipróbáljam ezt a kategóriát is, hátha segít. Segített. A bőröm nagyon gyorsan állt vissza a megszokottra, oké, nem bababőr kategória, de nem is az a rémület, amivel már jó régen küzdök. Alkalmanként (nyilván a fontos alkalmak előtt) jön ki egy-két durva dolog, de egyébként teljesen kezelhető lett a bőröm. Szóval a Clinique nálam nagyon jól vizsgázott.

Görcsösen figyelek rá, hogy minden este és reggel elvégezzem ezt a kis procedúrát, mert tényleg annyit segített, hogy semmi kedvem a lustaság miatt újra szenvedni. Nagyon kiadós kiszerelés egyébként mindegyik, 3 hónapja használom őket, és egyik sem fogyott ki még félig sem, pedig tényleg minden reggel és este ezeket használom! Ha odafigyelek a kuponos akciókra, akkor az utánpótlás sem lesz rettentően fájdalmas, de szerencsére ez még nem aktuális. 🙂

IMG_4744_2.jpg

Az új barátomról már írtam nektek külön is, ez a micellás lemosó, és most személy szerint a L’Oréal verzió a kedvencem a költséghatékonysága miatt. Nem tudok többet írni, sokkal tisztábbnak érzem a bőröm tőle, és abszolút gyengéd, nem irritál. Minden este illetve sminklemosásnál használom a Clinique 3 lépés előtt.

IMG_4746_2.jpg

Szintén az előbb említett poszt alatt többen is írtátok a Bourjois szemfestéklemosóját, hogy jók a tapasztalatotok vele. Nos én is próbáltam már több dolgot tőlük, és teljesen meg vagyok elégedve. A legutóbbi alkalommal, augusztus közepén kb, amikor új radírt kerestem, akkor figyeltem fel erre. A The Body Shop teafás arcradírját használtam, de annak egyszerűen olyan nagyok a szemcséi, hogy nekem karcolta az arcom, és minden sokkal rosszabb lett tőle, mint volt…szóval kellett valami más. Ennek is érezni a szemcséit, de teljesen más kategória, sokkal finomabb és gyengédebb darab, mégis nagyon jól végzi a dolgát. Az illata is nagyon jó, és valóban picit élettel telibbnek, frissebbnek látom az arcom használat után. Heti egyszer vagy kétszer használom, attól függően, hogy mennyire látom szükségét, és elég egy fél mogyorónyit eloszlatni az arcomon, úgyhogy nem fogy túl gyorsan, pedig az elején tartottam a viszonylag kis kiszerelésétől. 1500 ft körül volt az ára, és a legjobban elköltött ebédpénzem volt ez. 🙂

IMG_4759_2.jpg

Az Eucerin mattító fényvédőjét használtam nyáron az arcomra, és még így az első őszi hónapokra, ami maradt belőle. Szerettem, kellemes illata és állaga van, nem ütötte ki a bőröm, és nem is égett le az amúgy meglehetősen fehér arcom a durva napsütésben sem, és simán tudtam rá sminkelni is. Most már elhagyom teljesen, mert bőven elég az alapozókban lévő fényvédelem, de nyáron szerintem újra be fogok szerezni valami ilyesmit.

Egy másik kedvenc a Marionnaud saját terméke, ezek az arctisztítókendők. Nagyon jó a csomagolása, jól vissza lehet zárni, így nem száradnak ki a kendők. 790 ft egy csomag, és teljesen jól használható. Én SOS sminklemosásra, ecset beletörlésre ilyesmire használom..tökéletesen bevált! 🙂

Nektek melyik termékek váltak be? Ezek közül használtok valamit? Előfordult már veletek is, hogy amit eddig szerettetek, az már nem működött úgy a bőrötökön és váltani kellett?

Follow:
Share: