Nina Ricci – Nina hasonmás?

avon_ultra_sexy (6)_2.jpg A blogon nem mutattam még be parfümöt, mert szerintem ez az egyik legnehezebb dolog..sosem voltam jó az illatok leírásában, és nekem az sem mond semmit, ha leírják, hogy pézsma, gyömbér és meggymag illatú valami.. muszáj megszagolnom, sőt saját magamon kipróbálni, hogy eldöntsem milyen.

Ráadásul nem is vagyok egy nagy parfümváltogató, hosszú évek óta a Nina Ricci- Nina (tudjátok a piros alma) az én illatom, néha kicsapongok, de mindig ehhez térek vissza. Ebből mindig van itthon, mert annyira a magaménak érzem, mint soha semmilyen másik illatot.

Amiért ez a bejegyzés születik az tulajdonképpen az, hogy megtaláltam a hasonmását, méghozzá az Avon új parfümjében. Egyik nap hazamentem szüleimhez, anyu lobogtatta a csuklóját, hogy szagoljam meg!! Azonnal rávágtam, hogy hé ez az én illatom! 😀 Aztán jól elmondta, hogy nem, ez az új parfüm, és neki is azonnal feltűnt mennyire hasonló, de kíváncsi volt mit szólok. Persze nem teljes az egyezés, de szerintem jó alternatíva. 🙂 Egyébként meglepően tartós is, szóval azóta itt van nálam, és boldogan fújkálom a 3000 forintos Ultra Sexy névre hallgató verziót is!

Hasonlítsátok össze ti is, kíváncsi vagyok mit szóltok! Vagy másnak is feltűnt már esetleg az egyezés?:)

Follow:
Share: