Clinique körömlakk – Party Red

clinique party red (5)_2.jpg

Mostanában nagy szerencsém van a körömlakkokkal, többet is sikerült találnom, ami már egyetlen rétegben tökéletesen fed, és azóta gyakorlatilag ezeket használom váltogatva. Jelentősen lerövidíti a manikűr időt, és nem mellesleg gyönyörű, tökéletes, igazi piros! A júniusi Pixiboxban kaptam egyébként, és csak mostanában, amikor a lakkokat szelektáltam akadt a kezembe. Milyen kár, hogy csak most!

Az már biztos, hogy őszi alapszín lesz nálam, és hogy nem nagyon fogok másik piros után nyúlni, mert annyira gyorsan, precízen felvihető, most tényleg ez a kedvenc. Teljesen meggyőzött! Elméletileg az érzékeny bőrűeknek kifejlesztett formulája van, és nem tartalmaz káros dolgokat, úgyhogy akinek volt ilyen problémája eddig, az is bátran kipróbálhatja!

Sajnos fogalmam sincs egyébként mennyibe kerül, és hogy emiatt vajon megéri-e az árát, de ha valaki nem körömlakk gyűjtögető/naponta váltogató (ami egyébként én is kezdek lenni), akkor valószínűleg megéri beruházni egy-két jó minőségű alap színbe.

Kíváncsi lennék, hogy vajon az összes szín ilyen jól teljesít-e, vagy ez sikerült ilyen szuper jóra? Próbáltatok már ebből a szériából lakkot? 

clinique party red (8)_2.jpg

Follow:
Share: