MAC szerelmek az őszi kollekciókból

Már nem hatnak meg úgy az új MAC kollekciók, mint régen, valahogy egyikben sem éreztem azt a wow faktort. Talán az lehet az oka, hogy mára sokkal tudatosabban választok magamnak ilyesmit, és kialakult képem van arról, hogy mivel szeretem magam sminkelni, nem lehet már úgy behúzni a csőbe egy egy limitált kiadással, mint régen.

Most mégis egy kicsit megdobogott a szívem két őszi kollekció láttán is! (Mert azért, ha nem is vásárolok, természetesen nyomon követem az újdonságokat.) Ha beköszönt a szürke zord idő, én olyankor veszem elő csak igazán a rúzsokat, mert sokkal jobban esik ilyenkor valami jó kis színt feltenni, és a hab a tortán ez a retro matte finish..a kampányképpel pedig totál meg is vettek, konkrétan KELL az a szín!!
(A képek forrása: http://www.temptalia.com/mac-retro-matte-collection-for-fall-2013 )

A másik számomra rettentően izgalmas, az a Pro Longwear kollekció, és gyakorlatilag nincs olyan benne, amit ne fogadnék el. Egyszerűen rajongok a paintpotokért, ha tehetném az összeset beszerezném (most az új színekmellett repromote is bőven lesz). A ceruzák is gyönyörűek így a kampányképeken, és az alapozó-korrektor kombóval is szemezek már jó ideje.
(A képek forrása: http://www.temptalia.com/mac-pro-longwear-collection-for-fall-2013)

Remélem, hogy hozzánk is érkeznek, nagyon remélem, mert ezek végre nekem való kollekciók!:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .