Revlon lipgloss – Pink Crystals, Coral Reef

A Revlon pultot böngészve azonnal felkeltették a figyelmemet a szájfények. Sok féle csodás színekben pompáztak az állványon, csak győzzön választani az ember..
Én végülis egy csillogót és egy simát vettem, a szín választással nem igazán léptem ki a komfortzónámból, de ezeket legalább biztosan fogom is használni. Nem akartam bele esni abba a hibába, hogy veszek sok extrább színűt és aztán a polcon végzik.. Nálam a természetesebb barackos rózsaszínesek az igazán nyerők, ha szájfényről van szó:)

A csomagolásról annyit, hogy le volt fóliázva mindkettő, de a csillogót már Canzoban kibontottam és használtam, mert nem bírtam ki..gyönyörű!
Teljesen minőségi amúgy, kicsit súlyosabb műanyagból van. Alul átlátszó, felül pedig fekete a kupakra és a kettőt egy arany sáv fogja össze. Kicsit a Chanel szájfények csomagolására emlékeztet.
Az alján megtalálhatóak a neveik és a mennyisége: 5ml.
Az állaga nagyon jó, kicsit krémesnek mondanám inkább. Tartósnak is bizonyult nekem, nagyon gyakran iszom üvegből és így is simán jó még órákig.
Könnyen eloszlatható, és nagyon jó a fedése (ez inkább a Coral Reef esetében jön elő, a másik sokkal diszkrétebb szín alapból).

Az applikátorok teljesen rendben vannak, normális mennyiséget vesznek fel. Kicsit ferdére vágott a vége a könnyebb felvitel érdekében. Nekem kb 2x kell belemártani a szájfénybe az applikátort, ha ki akarom festeni vele a számat.

A Coral Reef egy narancsos rózsaszín, a Pink Crystals pedig egy halvány barack arany csillámmal.

Pink Crystals:
Ez amióta megvettem a neszeszeremben van, IMÁDOM!

Coral Reef:
Ez egy kicsit különlegesebb szín, de még mindig teljesen jó a hétköznapokra is, nagyon tetszik nekem:)

Úgy gondolom, hogy ha lesz lehetőségem, biztosan fogok még szerezni néhány színt, nagyon tetszik az egész úgy ahogy van!
Darabja €12.90 volt.

Mit gondoltok? Próbáltatok már Revlon szájfényeket? Hogy vált be?:)

Follow:
Oszd meg: