Skinfood Aloe vs. Skin79 Hot Pink BB krém

Írtam már mindkettőről, és ráadsul mindkettő be is vált. Joggal merül fel a kérdés, hogy azért valamelyiket jobban szeretem-e? Vagy hogyan lehetséges, hogy mindkettő tetszik? Esetleg melyiket ajánlanám jobban? Ez a bejegyzés kizárólag azért születik, hogy a két krémet összehasonlítsam és leírjam, egymáshoz képest mit tudnak, én mit tapasztaltam.
Kombinált, nyáron zsírosabb, télen szárazabb a bőröm. Örök probléma ennek az egyensúlybahozása. Gyakorlatilag mind a két krém ajánlott erre a tipusú bőrre, csak egy kicsit másként.
FEDÉS
Fedésület tekintve én azt tapasztaltam, hogy a Skinfood egy kicsit jobban fed, illetve a színe nekem jobb is, tehát púderrel sem kell feltétlenül korrigálnom. A Hot Pink színe kicsit szürkés, ez ugyan púderezéssel megoldható, de lehet, hogy valakinek zavaró lehet.  Kicsit kisebb a fedése, viszont ugyanúgy szép a bőrkép és egy kis korrektorral rá lehet dolgozni ahol kell. Fontos leszögeznem, hogy mindkettőnek elég enyhe a fedése, tehát egyiknél sem kell ilyesmire számítani!
ÁLLAG, FELVITEL
A Hot Pink jobban eloszlik, ha hidratálót viszünk fel az arcunkra előtte. A Skinfoodnál nem mindig éreztem szükségét, mert alapból egy kicsit “nedvesebb” krém. Mindkettőt kézzel viszem fel, egyetlen ecsettel sem tudtam olyan szép természetes hatást elérni, mint kézzel.

TARTÓSSÁG
A Hot Pink nekem tartósabbnak bizonyult, kevésbé fényesedett át, mint a Skinfood. Nem kell a nap során többször is újrapúdereznem, míg a Skinfoodnál azért jobbnak látom néha, ha a kritikusabb területeken átszaladok a újra. Egyébként egyik sem folyik le az arcomról, még a legnagyobb melegben sem. Ez nagyon sok alapozóval előfordult nálam, úgyhogy ennek örülök csak igazán:)

ILLAT
Nehezen határozok meg illatokat, annyit tudok csak róla mondani, hogy szerintem teljesen rendben van, egyik sem elviselhetetlen illatú én még finomnak is mondanám őket, de persze ez ízlés kérdése:) Az biztos, hogy egyik sem tolakodó, sokáig érezhető illat.

A Skinfood nem tartalmaz fehérítőt és ránctalanítót, a Hot Pink pedig igen. Ez az egyik leglényegesebb különbség a kettő között. Én végülis amiatt döntöttem úgy, hogy beszerzem mindkettőt, mert kíváncsi voltam ezekre a tulajdonságokra is 🙂

Itt olvashattok róluk külön-külön tesztet, képekkel:
http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/skinfood-aloe-bb-krem.html
http://www.beautyjunkie.hu/2011/09/skin79-super-plus-bb-krem-hot-pink.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

Follow:
Share: