L’oreal Lash Architect 4D szempillaspirál

Ezt a szempillaspirált még az őszi sajtótájékoztatón kaptam, és azóta tesztelés alatt áll. Nagyon sok jót hallottunk és olvashattunk róla, ez a 4D is valami nagyon extrának tűnik. Én régebben is nagyon szerettem a L’oreal spiráljait, főleg a Telescopic volt a kedvencem, abból szerintem vagy ötöt elhasználtam.. érthető így, hogy miért is vártam nagy lelkesedéssel, hogy vajon mit művel majd ez a spirál a pilláimmal:)

A L’orealtól már megszokhattuk a szép csomagolást, de nekem ez a spirál most különösen tetszik külsőre:) Ez a fényes ezüst ugyan gyűjti az ujjlenyomatokat, de mégis olyan szép és különleges a többi spirálom között. Egyébként érdekes a formája, nagyon kézreáll szerintem, pedig azt hittem zavarni fog ez a kialakítás.

Mit kell tudni róla?
LASH ARCHITECT 4D
FEKETE SZEMPILLASPIRÁL: dúsít, hosszabbít, vastagít, ível
“Lépjen be a 4D szempillák világába!
Növelje pilláit négy dimenzióban a megújult Lash Architect szempillaspirállal! A Lash Architect 4D – vel igézően dús, azonnali hosszabbító, vastagító és ívelő hatással érhet el drámai, műszempillaszerű hatást a szempillák tövétől a végéig.
Az új, csavart és egyben hajlított aszimmetrikus kefetechnológia ultra-precíz felvitelt tesz lehetővé. Az intenzív, mélyfekete pigmentek könnyed festékréteget vonnak az egyes pillákra exkluzív, elegáns megjelenést előidézve.”

A kefét elég nehéz fotózni, hogy látszon ez a forma, de valóban érdekes csavart a kefe és a szárától kb 30 fokban áll felfelé. Keféről van szó, nem műanyag tüskékről, amik mostanában eléggé teret nyertek. Én ennek örülök egyébként, szeretem a rendes kefés szempillaspirálokat.

Ami elsőre nagyon meglepett, hogy miután kihúztam a tokból a kefén furcsa szöszöket láttam..először nem tudtam mire vélni, aztán rájöttem, hogy valami ilyesmiről lehet szó:
Ahogy feltettem a spirált rögtön értelmet is nyert minden, ezek a kis szálak rákapaszkodtak a saját pilláimra így növelve és dúsítva azokat.

És ilyenek a pilláim, ha ezzel festem ki:

(spirállal – spirál nélkül)

Az az igazság, hogy nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e. A hatás valóban látványos, de én a valamivel természetesebb, szétválasztott pillákat kicsit jobban szeretem és azt ezzel szinte lehetetlenség elérni. Láthatjátok, hogy azért itt-ott összeállt néhány szempilla és ezeket szétszedni sem igazán tudtam már.
Alkalmanként, különlegesebb eseményekre jó, de a hétköznapokban most nem ez a kedvencem.

10.5 ml egyébként és 4.199 Ft-ba kerül általában, esetleg a DM kuponnal érdemes most megvenni a kipróbálni:)

Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már?

A spirált a L’OREAL Magyarország Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.

Follow:
Oszd meg: