Milánó, Canzo, Como – beszámoló

Kértétek, hogy legyen beszámoló a workshopról kicsit több képpel. Most ennek próbálok eleget tenni, remélem érdekes lesz nektek is kicsit végignézegetni:) Elég sok képről van szó, úgyhogy akit nem érdekel, bele se kezdjen!

Milánóban az érkezés és a hazaindulás napját töltöttem, szerencsére elég jól sült el a dolog, mert korán érkeztünk és haza pedig későn indult a gép, szóval jó sok időnk volt:) Ennyi tulajdonképpen elég is volt a városból, megnéztem mindent, amit szerettem volna. Sokan aztmondják Milánó csalódás, nekem nem volt az:) Nem egy megszokott olasz város, nem olyan mint amire számít az ember, de megvan a maga szépsége.

A szállásunk és a workshop Canzoban volt, gyönyörű kis város, ha a környéken jártok ne hagyjátok ki semmiképp! Mi elég sokat dolgoztunk, 9:30-0:00-ig tartott a munka, volt, hogy éjszakáztunk is, de ettől függetlenül azért jól éreztük magunkat:) Rengeteg finom olasz kaja, süti, kávé..mm:)

Egyik délután Como-ba szerveztek nekünk kirándulást, az a rész is meseszép! Mondjuk mi pont kifogtuk az egyetlen viharos délutánt, de attól függetlenül, hogy bőrig áztunk, nagyon jól éreztem magam:)

Nemzetközi csapatokban dolgoztunk: olaszok, németek, lengyelek és mi magyarok együtt. Ha már megszületett a beszámoló, akkor már megmutatom ennek a pár napnak a gyümölcsét nektek is:)

Vásárlás szempontból sokat nem tudok mondani, nem ez töltötte ki a napokat, de Comoban a Coin-t ne hagyjátok ki, Milánóban pedig..ha lehet mindenhová menjetek be, de smink ügyileg a Sephora kötelező és persze a Kiko:)
Itt megtaláljátok, hogy én mikkel tértem haza:
És végül egy kép, amin én is rajta vagyok (remélem a barátnőim nem bánják, hogy ők is:)), ilyenkor mindig nehéz megszerezni mások képeit, amin én is rajta lehetek:(

Follow:
Share: