Milánó, Canzo, Como – beszámoló

Kértétek, hogy legyen beszámoló a workshopról kicsit több képpel. Most ennek próbálok eleget tenni, remélem érdekes lesz nektek is kicsit végignézegetni:) Elég sok képről van szó, úgyhogy akit nem érdekel, bele se kezdjen!

Milánóban az érkezés és a hazaindulás napját töltöttem, szerencsére elég jól sült el a dolog, mert korán érkeztünk és haza pedig későn indult a gép, szóval jó sok időnk volt:) Ennyi tulajdonképpen elég is volt a városból, megnéztem mindent, amit szerettem volna. Sokan aztmondják Milánó csalódás, nekem nem volt az:) Nem egy megszokott olasz város, nem olyan mint amire számít az ember, de megvan a maga szépsége.

A szállásunk és a workshop Canzoban volt, gyönyörű kis város, ha a környéken jártok ne hagyjátok ki semmiképp! Mi elég sokat dolgoztunk, 9:30-0:00-ig tartott a munka, volt, hogy éjszakáztunk is, de ettől függetlenül azért jól éreztük magunkat:) Rengeteg finom olasz kaja, süti, kávé..mm:)

Egyik délután Como-ba szerveztek nekünk kirándulást, az a rész is meseszép! Mondjuk mi pont kifogtuk az egyetlen viharos délutánt, de attól függetlenül, hogy bőrig áztunk, nagyon jól éreztem magam:)

Nemzetközi csapatokban dolgoztunk: olaszok, németek, lengyelek és mi magyarok együtt. Ha már megszületett a beszámoló, akkor már megmutatom ennek a pár napnak a gyümölcsét nektek is:)

Vásárlás szempontból sokat nem tudok mondani, nem ez töltötte ki a napokat, de Comoban a Coin-t ne hagyjátok ki, Milánóban pedig..ha lehet mindenhová menjetek be, de smink ügyileg a Sephora kötelező és persze a Kiko:)
Itt megtaláljátok, hogy én mikkel tértem haza:
És végül egy kép, amin én is rajta vagyok (remélem a barátnőim nem bánják, hogy ők is:)), ilyenkor mindig nehéz megszerezni mások képeit, amin én is rajta lehetek:(

Follow:
Share:
 • Anonymous

  Szia!

  Nagyon jók a képek! Megkérdezhetem, hogy mit is jelent hogy “workshop”. Szóval konkrétan mit is csináltatok kint? Továbbá, hogy Te magánéletben mivel is foglalkozol? Mert kedvelem a blogod és jó lenne kicsit “mögé látni”. 🙂 Remélem nem voltam túl személyes! 🙂

  Köszi a választ!
  Natti

 • Maya

  Tiszta ciki, hogy ezzel indítok, de az első képen lévő balerinacipőt hol sikerült beszerezni?:) Annyira helyes!
  Köszönjük a sok képet, nagyon mozgalmas lehetett! Ja és most tűnt fel igazán, hogy jó szemed van a fényképezéshez, látszik a kompozíción mindegyiknél.

 • Maggie

  Natti, köszi:) Magánéletben építészetet tanulok, mostmár hamarosan diplomázok. Ez a workshop arról szólt, hogy különböző egyetemekről jötek diákok és nemzetközi csapatokban 9nap alatt kellett egy feladaton együtt dolgoznunk, és a végére egy terv lett belőle:) Tulajdonképpen ötletelés és utána feldolgozás. Az egésznek az érdekessége azaz, hogy kicsit kimozdulsz a komfortzónádból, külföldi helyszínre tervezel, idegenekkel dolgozol valamin borzasztó rövid idő alatt. Nagyon jó kis tapasztalatszerzés:)

  Maya, a cipő zara és tavaly téli leárazás:) És köszi:))

 • adryenka

  Hú nagyon nagyon köszönöm, ennek most nagyon örültem:)
  Főleg a Milánói képeknek:)
  Kösziiii

 • SophiEl

  Hűha, nagy élmény lehetett. 🙂
  Lehet h butaság, de nekem az jutott eszembe róla, h egy (leendő) építész talán egész más szemmel látja az ilyen városokat, mint pl. Milánó. De lehet h nincs igazam. 🙂

 • mdolla1981

  Sziasztok.mint olaszban èlo magyar,èrdekes volt olvasni a bejegyzèst.az a baj,hogy milyen olaszorszàg,nem lehet igy megèrteni.itt èlni kell,làtni ès tapasztalni.ez rànk is igaz,tehàt nekem pl.nem tetszik x vàros,akkor sem ha nem èlek ott.lehet ott èlnèk màs lenne a hozzààllàsom.ezèrt csak 50%-ban osztom a bejegyzèst,hogy Milanò nem csodàs.olasznak megvan a maga varàzsa,minden vàros màs.Como persze szèp,ez szàmomra logikus is,egyik olyan vàros èszakon ami sok kulfoldit vonz-sztàrokat is!

 • Lolly

  ó de szép helyen jártál 😀

 • sunnysideup

  Jujj, de csini voltál:) Remélem, most már lassan én is eljutok majd Olaszországba. Örülök, hogy jól érezted magad:)

 • Kata

  nekem Milánó legalább annyira tetszett, mint Róma. igaz, nekem a divathét alatt nagyon különleges élményeim voltak ott pár éve. akit komolyan érdekel a divat, kötelező hely, és tuti imádni fogja, mert már az egy élmény, hogy nézelődsz az utcán. aki nem szereti, az 2 napot tervezzen a városban 🙂

 • Maggie

  Kata, képzeld pont utánunk volt a divathét..sírni tudtam volna:(( Most irigykedem mindenkire, aki volt:)

 • Maggie

  SophiEl, nem butaság, dehogyis:) Ahová visszamentem másodszor esetleg ott én is észrevettem, hogy teljesen más szemmel nézem a dolgokat, mint 4-5éve mondjuk:)