FOTD Dark Envy + OOTD

Ezt a tust már jó pár hete vettem, de még nem volt alkalmam felavatni. Ma egy korall felsőt vettem fel és úgy gondoltam, hogy nagyon szép lenne hozzá egy ilyen tusvonal. Fényes halvány szín került a szemhéjamra, amit egy halvány rózsaszínnel dolgoztam el kicsit. Felül meghúztam a tusvonalat és spiráloztam. Az arcomat most kontúroztam és egy aranyfényű barackosrózsaszín pirosítót tettem fel. A számra is egy arany csillogású nude szín került. Kicsit olyan vegyes nyári és őszi érzésem is van tőle:)
Nekem egyébként ez az első színesebb tusom, elsőre nagyon tetszik, és el tudom képzelni, hogy gyakran fogom használni a hétköznapokban:)



ARC

  • Skinfood Aloe BB krém – #2
  • MAC studio sculpt korrektor – nw20
  • Chanel púder
  • MAC MSF – pink power
  • MAC pirosító – Mighty Aphrodite

SZEM

  • MAC paintpot – Painterly
  • Kiko Colour Sphere szemhéjfesték – 02
  • Catrice mono szemhéjfesték – 240 It’s a girl!
  • MAC fluidline – dark envy
  • Lancome Hypnose szempillaspirál
  • Avon glimmerstick szemöldökceruza – blonde

SZÁJ

  • Revlon szájfény – Pink Crystals

És ez volt ma rajtam:

Ti hogy álltok a színes tusokkal?

Follow:
Oszd meg:

5 Comments

  1. Kinga
    szeptember 23, 2011 / 18:53

    Nagyon csini voltál, szép lett a smink is! Tetszik ez a Lancome spirál, annyira szépek a pilláid tőle 🙂

  2. Meli
    szeptember 23, 2011 / 19:07

    Nagyon szép, de amikor írtad, hogy színes tus, nem igazán értettem miről beszélsz :D, mert a nagy képeken szerintem totál fekete, max. sötétszürkének látszik 🙂 Ezt utálom az ilyen gyönyörű színes, de sötét tusokban, hogy csak kb. azok vehetik észre, akik az arcomtól fél centire vannak, messziről teljesen átlagosnak tűnik.

  3. Maya
    szeptember 23, 2011 / 19:56

    Telefonról facebookon láttam napközben az outfit fotót, és a kis felbontásban a farmer koptatása inkább becsillanásnak tűnt, így azt hittem bőrnadrág van rajtad, és az öv még rá is erősített a benyomásra:)) A tus szuper választás volt! Ezeket a korallos ruhadarabokat annyira jól át lehet menteni az őszbe, megfelelő kiegészítőkkel!

  4. Bikira
    szeptember 23, 2011 / 22:40

    Szeretem a színes tusokat.:) Nagyon szuper a felső és így az övvel nagyon tetszik.:)
    (Andi)

  5. Maggie
    szeptember 25, 2011 / 00:05

    Kinga, köszi:) A Lancome spirált egy mini nyeremény csomagban kaptam és most próbálgatom..hát nagyon szuper, az biztos! Szépen szétválasztja a pillákat:)

    Meli, nem tudom milyen beállítású a monitorod vagy milyen böngészőt használsz, hogy feketének tűnik ez a tus, de többen is megjegyezték élőben, hogy durva, hogy zöld, úgyhogy ez tényleg észrevehető:) Egyébként nekem azért tetszett, mert előhozta a szemem zöldességét:)

    Andi, köszi:))
    Maya, aannyira szeretnék egy jó bőrnacit amúgy..vagyis inkább egy szoknyát! Tuti azzal vettem volna fel ezt így, ha lenne:))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .