Bobbi Brown 2011 ősz

A Bobbi Brown smink termékekkel ezer millió éve szemezek. Rengeteget olvastam róluk, nagyon pozitívak a vélemények mindenhol, és borzasztóan csábítanak. Bevallom nem tudtam eldönteni soha, hogy mi legyen azaz első termék, amire érdemes beruházni tőle, a korrektorok tűntek eddig a legesélyesebbnek részemről. Most viszont megláttam ezt az őszi palettát, és teljesen szerelembe estem! 
Alapból is imádom és nem tudok betelni a natúr színekkel, ez azt hiszem nyilvánvaló már mindenkinek, aki kicsit régebbóta olvas:) Ez a paletta két kombinációban lesz kapható, és én nem tudok momentán választani, élőben kell látni az biztos.
Nagyon különlegesen néz ki egyébként, ezzel a megoldással engem abszolút levettek a lábamról! Imádnám, ha egy ilyen kis paletta foglalna helyet az asztalkámon:) Arról nem beszélve, hogy milyen praktikusan picire záródik, így kényelmesen lehet hozni-vinni…nem is ragozom tovább, egyszerűen csak INSTANT GET! Kezdődhet a gyűjtés:)

A képek a temptalia.com-ról származnak, itt találjátok: http://www.temptalia.com/bobbi-brown-tortoise-shell-collection-for-fall-2011?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Temptalia+%28Temptalia%29

Nektek mi a véleményetek erről a kis palettáról?:)

Follow:
Oszd meg: