Bobbi Brown 2011 ősz

A Bobbi Brown smink termékekkel ezer millió éve szemezek. Rengeteget olvastam róluk, nagyon pozitívak a vélemények mindenhol, és borzasztóan csábítanak. Bevallom nem tudtam eldönteni soha, hogy mi legyen azaz első termék, amire érdemes beruházni tőle, a korrektorok tűntek eddig a legesélyesebbnek részemről. Most viszont megláttam ezt az őszi palettát, és teljesen szerelembe estem! 
Alapból is imádom és nem tudok betelni a natúr színekkel, ez azt hiszem nyilvánvaló már mindenkinek, aki kicsit régebbóta olvas:) Ez a paletta két kombinációban lesz kapható, és én nem tudok momentán választani, élőben kell látni az biztos.
Nagyon különlegesen néz ki egyébként, ezzel a megoldással engem abszolút levettek a lábamról! Imádnám, ha egy ilyen kis paletta foglalna helyet az asztalkámon:) Arról nem beszélve, hogy milyen praktikusan picire záródik, így kényelmesen lehet hozni-vinni…nem is ragozom tovább, egyszerűen csak INSTANT GET! Kezdődhet a gyűjtés:)

A képek a temptalia.com-ról származnak, itt találjátok: http://www.temptalia.com/bobbi-brown-tortoise-shell-collection-for-fall-2011?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Temptalia+%28Temptalia%29

Nektek mi a véleményetek erről a kis palettáról?:)

Follow:
Share:
 • Tamara

  Nekem az első paletta színei nagyon bejönnek, és ez a felcsúsztatós csomagolás, hát nagyon szép! 🙂 Kíváncsi leszel a swatchokra.

  A modellről készült kampányfotó is nagyon tetszik: http://www.temptalia.com/images/fall2011/fall2011_bobbibrown001.jpg

 • Tamara

  Kicsit olyan, mintha a felső négy nappali, az alsó négy szín meg alkalmi színkombinációk lennének, nem? 🙂
  Minél többet nézem, annál jobban tetszik. 😀 jajj…

 • Maggie

  Ah igen! nekem is az jutott eszembe, hogy nappali-esti, de mindenhogyan csodás:)

 • Howell-Jolly

  Mind a kettő paletta tetszik, szép sminkeket lehet készíteni vele.

 • Bikira

  a második palettának annyira gyönyörű színei vannak 🙂 a jobb alsó aranyos szín, eszméletlen szép 🙂

 • bettynova

  A csomagolás meg a színek is olyan TE 🙂

 • TheMakeupwomen

  Nagyon ötletes a csomagolása, nekem valamivel jobban tetszik a második paletta. Abban szebbek és jobban kihasználhatóbbak a színem szerintem 🙂

 • petralize

  bobbi brown <3
  egy újabb kollekció, újabb szerelem 🙂

 • E73

  Csodálatosak az új kollekció színei,nekem az első tetszik jobban és a csomagolása is tetszik.Az első B.B. amit vásárolta az egy krémes szemhéjfesték volt (10-es goldston) majd ezt követte a kedvencem a Shimmer Brick kompakt Pink Quartz színbe,vásároltam még rúzst is de az nincsen ár/érték arányban (ennyiért inkább Armani,Chanel v. a Dior rúzs) és még van egy spirálom -party mascara- az oké.

 • E73

  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.