Avon Glazewear Shine ajakrúzs

A héten megérkezett az előző katalógusból rendelt néhy dolgom, közült ez a két Glazewear Shine rúzs. Régebben is volt hasonló rúzs az Avon kívánaltában én azokat kedveltem is, de megszüntették. Viszont most, hogy újra az összes nagy divatháznál reneszánszát élik a fényes, szájfényhatású rúzsok, az Avon is visszahozta a kínálatba a megújult árnyalatokat. Én kettőre csaptam le, ki akartam próbálni egy természetesebb árnyalatot és kíváncsi voltam mit tud egy különlegesebb, erősebb szín.

A Peach Silk és a Coral Bliss kötött ki nálam. A csomagolás a megszokott fekete Avon doboz, semmi különös:

Maga a rúzs egy ilyen rose gold fényes csomagolást kapott, ami ugyan előszeretettel gyűjti az ujjlenoymatokat valahogy mégsem látszik meg rajta olyan durván..azt hittem sokkal rosszabb lesz. Elég masszív, biztosan nem fog szétnyílni a táskánkban, ettől nem kell tartania senkinek.

Az alján található a név egy kb. hasonló színű matricán. Én fejjel lefelé fogom tárolni őket, hogy hamarabb megtaláljam, amit keresek, bár eddig még mindkettő a táskámban foglalt helyet, amióta megvannak:)

Amikor kitekertem őket, akkor meglepő illat fogadott. Erős barack illatot éreztem, és azóta megnéztem a katalógusban és írják is, hogy ilyen illata van, ezen valahogy átsiklottam akkor. Egyáltalán nem zavaró egyébként, szerintem nagyon kellemes. 
A színek egészen megleptek! Én elég gyenge pigmentáltságot vártam, inkább szájfényszerű hatásra számítottam. ehhez képest meglepő volt, hogy ilyen jó fedése és színe van mindkettőnek! Nekem a szám alapból erős színű, de abszolút látszanak rajta a színek. 
Tartósságát tekintve jóval tartósabb, mint egy sima szájfény pl. Nekem elé sokáig fent maradtak, nem kellett túl gyakran kenegetni szerencsére:)
b-j: 2 húzás-1 húzás / 2 húzás-1 húzás
(fényben)
A mintákat a számon nem erős napsütésben fotóztam, mert borzasztóan becsillantak(ami élőben jó, de fotón sajnos nem látszottak a színek):
Peach Silk
Coral Bliss
Nekem mind a kettő nagy szerelem lesz a nyáron, amióta megvettem nem tudok betelni velük, nagyon tetszik a formula is és a színek is. Legszívesebben megvenném mindet, de arra igazán nincs szükségem, úgyhogy beérem ezzel a kettővel:)
Ti vettetek ilyen fényes rúzst a nyárra bármilyen márkából? Hogy vált be?:)

Follow:
Share:
 • gigi

  Én még a bemutató ajánlatból kértem egy színt, a nectart. A szín se a legjobb, de ez a barackillat nekem nagyon nem tetszik, engem borzasztóan zavar, nagyon erős, pedig én szeretni szoktam az illatokat, és még csak el sem illan, egész nap érzem. Az én színem shine-nak abszolút nem is mondható, nem fényesebb, mint egy normál rúzs. A csomagolása a legrosszabb sztem, annyira könnyű és bóvli hatása van. Én nagyon szeretem az Avon rúzsait egyébként, de ez a széria sztem nagyon félre csúszott, legalábbis az én véleményem szerint.

 • Christy

  Nekem is a nectar van meg, és én sem vagyok elájulva tőle. Szerintem vannak jobb rúzsai is az Avonnak. De ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák és jó több véleményt is elolvasni 🙂 A colordisiac rúzsokat próbáltad már? Nekem azok nagyon tetszenek 🙂

 • SusieSonic

  szia!
  ó ezek nagyon jó színek 🙂
  nekem vagy egy hasonló csak az fekete csomagolású de nemtudom melyik típusú avon rúzs..
  viszont annyira jó érzés felkenni, olyan krémes mintha egy luxus ajakápolót kennék a számra 🙂

 • Thündérke

  úhh a peach silk nagyon tetszik, mostanában imádom az ilyen színeket 🙂

 • Tekla Kocsis

  jaj nagyon szép a dizájn! 🙂 és a színek is tetszenek, amiket választottál

 • Heli

  nagyon szépek ezek az árnyalatok (:

 • Maggie

  SusieSonic, igen ezt írtam, hogy régebben is volt már ilyesmi rúzs, és annak fekete volt a csomagolása, szerintem arra gondolsz te is:)

  Thündérke, Tekla, Heli, örülök, hogy tetszik nektek:))

  gigi, Christy, ezekszerint még jó, hogy nem a nectart rendeltem meg..sokat vaciláltam rajta, hogy peach silk vagy nectar, de akkor most meggyőztetek, hogy nem kell bánnom:)

  Christy nem próbáltam még az új rúzsokat, de feltett szándékom, úgyhogy jó is, hogy ajánlod:))

 • Mimozagirl

  Nekem ez a szájfényszerű rúzs ötlet nem tetszik. A rúzs az legyen rúzs, ha meg ilyen könnyed szájfényszerű hatást szeretnék, akkor szájfényt használok… Amúgy a színek szépek, nekem a csomagolás is tetszik.

 • Bikira

  kerestem a 9-es katalógusban, mert pont a peach silk árnyalatot szerettem volna megrendelni és nem találtam. bár lehet én vagyk a béna 😀 lesz még ugye a későbbi katalógusokban?

 • Vivuss

  Nekem tetszik az ilyen “zselésebb” rúzs, mivel az átlag sűrű, vagy normál rúzsok beleülnek a barázdákba a számon, és az nagyon undorító… amúgy meg inkább szájfény párti vagyok:) de ezek nagyon szépek!
  Oriflame 9-es katalógusban 450ft-ért lesz hasonló fényes, csillámos rúzs.. annyiért nagyon megéri:)

 • Adryenka

  Szuper! Nagyon tetszenek.
  Én is meg fogom nézni ezeket.