Avon Glazewear Shine ajakrúzs

A héten megérkezett az előző katalógusból rendelt néhy dolgom, közült ez a két Glazewear Shine rúzs. Régebben is volt hasonló rúzs az Avon kívánaltában én azokat kedveltem is, de megszüntették. Viszont most, hogy újra az összes nagy divatháznál reneszánszát élik a fényes, szájfényhatású rúzsok, az Avon is visszahozta a kínálatba a megújult árnyalatokat. Én kettőre csaptam le, ki akartam próbálni egy természetesebb árnyalatot és kíváncsi voltam mit tud egy különlegesebb, erősebb szín.

A Peach Silk és a Coral Bliss kötött ki nálam. A csomagolás a megszokott fekete Avon doboz, semmi különös:

Maga a rúzs egy ilyen rose gold fényes csomagolást kapott, ami ugyan előszeretettel gyűjti az ujjlenoymatokat valahogy mégsem látszik meg rajta olyan durván..azt hittem sokkal rosszabb lesz. Elég masszív, biztosan nem fog szétnyílni a táskánkban, ettől nem kell tartania senkinek.

Az alján található a név egy kb. hasonló színű matricán. Én fejjel lefelé fogom tárolni őket, hogy hamarabb megtaláljam, amit keresek, bár eddig még mindkettő a táskámban foglalt helyet, amióta megvannak:)

Amikor kitekertem őket, akkor meglepő illat fogadott. Erős barack illatot éreztem, és azóta megnéztem a katalógusban és írják is, hogy ilyen illata van, ezen valahogy átsiklottam akkor. Egyáltalán nem zavaró egyébként, szerintem nagyon kellemes. 
A színek egészen megleptek! Én elég gyenge pigmentáltságot vártam, inkább szájfényszerű hatásra számítottam. ehhez képest meglepő volt, hogy ilyen jó fedése és színe van mindkettőnek! Nekem a szám alapból erős színű, de abszolút látszanak rajta a színek. 
Tartósságát tekintve jóval tartósabb, mint egy sima szájfény pl. Nekem elé sokáig fent maradtak, nem kellett túl gyakran kenegetni szerencsére:)
b-j: 2 húzás-1 húzás / 2 húzás-1 húzás
(fényben)
A mintákat a számon nem erős napsütésben fotóztam, mert borzasztóan becsillantak(ami élőben jó, de fotón sajnos nem látszottak a színek):
Peach Silk
Coral Bliss
Nekem mind a kettő nagy szerelem lesz a nyáron, amióta megvettem nem tudok betelni velük, nagyon tetszik a formula is és a színek is. Legszívesebben megvenném mindet, de arra igazán nincs szükségem, úgyhogy beérem ezzel a kettővel:)
Ti vettetek ilyen fényes rúzst a nyárra bármilyen márkából? Hogy vált be?:)

Follow:
Oszd meg: