MAC studio fix fluid alapozó – teszt

Régóta terveztem, hogy írok bővebben az alapozásról, mert szerintem nagyjából ez a legfontosabb lépés az egész sminkelés során. A makulátlan bőr nagyon keveseknek adatik meg, viszont enélkül néhány smink nem is az igazi. Első alapozós bejegyzésben épp ezért az egyik legjobb barátomat mutatom be valamivel részletesebben:)

Ő a MAC studio fix fluid alapozó:

( folytatás a tovább után)

Legeslegelőször, ha a MAC alapozó vásárlásra adjátok a fejeteket, egyetlen tanácsom van. Kérjetek segítséget! Nagyon kedvesek, segítőkészek az eladók, és így ti sem fogtok elveszni a millió féle-fajta között, arról nem beszélve, hogy segítenek kiválasztani a bőrtipushoz illetve bőrszínhez legjobban passzolót. Ennél profibb segítséget én még sehol máshol nem kaptam, szóval szerintem érdemes élni vele:)

Az én igényeimet a studio fix fluid elégítette ki, mivel olyan alapozót kerestem ami kifejezetten jól fed, tartós és a vegyes bőrömnek is megfelelő. 
Én ecsettel szoktam felvinni, nagyon könnyű szépen eldolgozni, nagyonnagyon jól fed, és púderessé válik, ezért is jó a vegyes bőrre. Semmi maszk hatás, nagyon jó viselni. Bevallom én ezt azért vettem, hogy a különlegesebb/ alkalmibb eseményekre használjam, de ősszel, mikor már nem folyik le az ember fejéről még a bőre is, simán el tudom képzelni mindennapi használatra is, mert tényleg olyan mintha nem is lenne rajtam, és minden hibát eltüntet.
Ja! és SPF 15 van benne, szóval ilyen szempontból is plusz pont:)
Az alapozó egy kis üvegben van, amiből ki lehet önteni vagy pálcikával kiszedegetni..én ezt körülményesnek találtam és ajánlottak is hozzá nyomófejet. 
Itthon nagyon meglepődtem, valamiért azt hittem úgy fog működni, hogy ráteszem a nyomófejet és arra majd rámegy a kupak, de a nyomófej a kupak helyére tekeredik.
Először nem is akartam nagyon rátenni, mert féltem, hogy így nem záródik rendesen, mint kupakkal, és ha már befektet az ember ilyesmibe, akkor az tartson is ki szépen sokáig. Mikor jobban szemügyre vettem a fejet, akkor láttam, hogy remekül meg van ez oldva:) Van egy kis rápattintható “sapka” a fejen és amúgy is, ha elfordítjuk záródik, tehát tökéletesen megfelel az én záródási igényeimnek:)
Igazából nem is tudom miért gondoltam, hogy nincs rendesen kitalálva ez a dolog.
Viszont miután feltettük a fejet, az eredeti kupakot gyakorlatilag már nem használjuk semmire. Én mondjuk kitisztítottam és eltettem, de nem valószínű, hogy szükség lesz rá:)
Ez a nyomófej egyébként higéniai szempontok miatt is hasznos, illetve hát felhasználó barátabbá teszi a dolgot, mégiscsak kényelmesebb így adagolni egy alapozót:)
Kicsit mondjuk érdekesnek találom, hogy ezt is külön kell venni, de hát istenem.. megszokhatnám már, hogy nem kell meglepődni az ilyesmin:D
Az ára 7400 Ft, a fej hozzá pedig 1300 Ft-ba kerül.
Nem éppen a legolcsóbb, de abszolút megér minden fillért, mert tényleg fantasztikus alapozóról van szó:)

Follow:
Oszd meg: