Toni & Guy Twist-It-Curl Balm – teszt

Nem nagyon használok hajformázó termékeket, mert még semmi sem vált be igazán, de ez most mégis felcsigázta a fantáziám. A fodrászomtól hallottam róla először, hogy szinte beloknizza az ember haját ez a cucc. Azóta szemeztem vele a dm-ben, és végül úgy döntöttem ki kell próbálnom..

(vélemény a tovább után)

Először is fel kell hívjam a figyelmet arra, hogy nagyon kevés kell belőle!
Én úgy csináltam, hogy megmostam a hajam és utána a törölköző száraz hajamat kifésültem egyenesre, és utána nyomtam a tenyerembe egy kicsit, eloszlattam a kezemben és alulról fölfelé belenyomkodtam a hajamba. Hagyni kellene megszáradni magától és közben néha nyomkodni ugyanígy alulról fölfelé, de rásegíthetünk hajszárítóval is, csak nem túl erős fokozaton. 
Nekem kifejezetten loknis nem lett tőle a hajam, igazából nem is vártam tőle ilyesmit, de nagyon szép hullámos viszont igenis lett. És tartós hullámok maradtak benne! A hajam súlya miatt is mindig megnyúlnak a hullámok és loknik is, de ez egész szépen megtartotta:)
Azt még ugyan nem próbáltam, de valószínűleg a besütögetett haj is tovább marad szép és nem nyúlnak meg olyan gyorsan a loknik.
Igazából nagyon tetszik ez a göndörítő balzsam, ez a legjobb azok közül amit eddig próbáltam.
Nem tartozik az olcsó kategóriába szerintem, a maga 2300 Ft-os árával. Viszont mivel nem kell belőle sok, valószínűleg elég sokáig ki is fog tartani, szóval összességében jó vételnek bizonyult:)

Ti milyen hajformázó termékeket használtok?:)

Follow:
Oszd meg: