Toni & Guy hamvasító sampon – teszt

Már írtam egy korábbi bejegyzésben (itt), hogy használok hamvasító sampont és mennyire szeretem. Most mégsem abból vettem egy újabb flakonnal, hanem a tony & guy féléből.. Régebb óta szerettem volna már kipróbálni, de eddig valahogy sosem vett rá a lélek hogy a jól bevált samponról áttérjek egy majdnem 3x annyiba kerülő másikra..
Most mégis úgy alakult, hogy a kosárban landolt, lássuk akkor, hogy mik is a tapasztalatok.

(folytatás a tovább után)

Azért vettem most mégis ebből, mert nagyon tetszik a csomagolás. Mármint nem a színeire gondolok most, bár nagyon tetszik az is:D, de ami megfogott az a nyomófejes csomagolás, ami amúgy tekerős-zárhatós is, szóval utazáshoz például tökéletes.

A sampon színe halvány lilás és csillogós, illata nem nagyon van vagy ami van az is eléggé semmi különös, szóval akik nem szeretik az erős samponillatokat, azoknak nagyon jó. Én szeretem, de mondjuk nem zavar a hiánya, mert a balzsamok/pakolások, amit mellette használok úgyis jóillatúak:)
Az első pár használat után látszik, hogy szépen végzi a dolgát és hamvasabb tőle a hajunk, de ez a hatása mondjuk 1-2 napig tart csak, ami engem azért nem zavar, mert mire kikopna a hatása már amúgyis megmosom a hajam.
Eléggé szárít talán jobban mint a másik, az első használat után nagyon megijedtem, mert a hajam teteje  “vattás” lett.. de fújtam rá a gliss kur balzsamból és szépen ki tudtam fésülni és puha is lett, szóval nem volt gond.
2200 Ft-ba kerül és mindent egybevetve, sokkal nem tud többet az olcsóbb társainál, nem is hiszem, hogy fogok újravásárolni, de azért bánni nem bánom, hogy megvettem:)

Follow:
Oszd meg: