Estée Lauder zsákmány:)

Tegnap írtam az Estée Lauder akcióról, és mivel este utazunk féltem, hogy egy hét múlva már nem lesz, úgyhogy elszaladtam ma megvenni gyorsan:D Csináltam pár képet, hogy lássátok miről is van szó:)
(több kép és vélemény a tovább után)


Nagyon szeretem az Estée Lauder smink cuccait, mert nagyon jó minőségűek, és most már jó pár ehhez hasonló szettre is beruháztam, mert az ilyen akciók mindig nagyon megérik. Főleg a karácsonyi! de majd erről akkor amikor aktuális lesz:)
Most is 12 ezer ft ellenében kaptam egy táskát, neszeszert, palettát 6 szemhéjfestékkel és egy pirosítóval, 3 rúzst, szemceruzát, mini szempillaspirált, 3 ecsetet.

Paletta:
02 Pink Kiss pirosító található benne, nekem ebből már egy korábbi palettámban is van én IMÁÁDOM, nagyonnagyon szép rózsaszín enyhe fénnyel, a vakus képen látszik a színe jobban (a tükröződés miatt lett azon a képen csík szerintem, amúgy nincs)
Signature 01 Sand Quad-ból van az első 4 szín, egy fehér, egy baba rózsaszín, egy bézs és egy sötétbarna. 
Signature 04 Sage Duo-ból van az utolsó oszlop, egy halvány sárgás és egy oliva színű.
Jól kombinálható alap színek szerintem, utazáshoz pl kifejezetten jól jön egy ilyen paletta:)

(természetes fény)
(vaku)
Rúzsok:
A rúzsai nagyon jó állagúak, pont jól krémesek és szépen fednek. Ezek most csillámosak, de egyáltalán nem zavaró, inkább szép fényt ad nekik (a chic pink a számon sokkal erősebb színű, pont olyan mint magának a rúzsnak a színe a képen)
A chic pink a kedvencem, még a rich berry is tetszik, egyedül a woodland berry nem nyerte el igazán a tetszésem..valahogy nem az én színem.
(vakuval)
(vaku nélkül)
Az ecsetekről csináltam még külön képet, nagyon jó kis puha szőrűek, még ki nem próbáltam őket, de az eddig EL ecseteimből kiindulva ezeket is megkedvelem majd:)
Ezeken kívül még egy fekete szemceruza volt a szettben (a csoportképen látszik, nem csináltam külön képet), aminek nagyon örültem, mert pont lassan elfogy a másik. Szeretem a szemceruzáikat, általában a glamour napokon szoktam bevásárolni belőlük, mikor 3000ftos kupon van:D mert az 5ezer fölötti árat kicsit horrornak tartom, de amúgy viszont fantasztikusak a ceruzáik.. szerintem tőlük a szemceruzák a kedvenceim. Nem túl puhák, nem túl kemények, egy húzásra is rendesen fog, könnyen satírozható, de mégsem maszatolódik utána el, tényleg a legjobb szemceruza, amit valaha használtam.
A Sumptuous új spiráljukból volt benne egy mini, aminek meg utazás szempontból örülök, mert pici:D és így is annyi mindent akarok vinni..így neki legalább biztos helye van a csapatban:D
A táska strandtáska funkciót fog betölteni, a neszeszereket meg imádom úgyhogy ezt is:)

Follow:
Oszd meg: