Max Factor False Lash Effect szempillaspirál – teszt

Imádok új szempillaspirálokat kipróbálni, olyanokat pedig különösen, amikről már sok jót hallottam:) Így került a kosaramba ez a spirál is. Ez a limitált lila csomagolásos valamiért olcsóbb, mint  az alap verzió, úgyhogy nem volt menekvés..:)
(vélemény és képek a tovább után)

Őszintén szólva maga a kinézete kicsit elriasztott..egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy feltétlenül szükség van EKKORA kefére ahhoz, hogy elérjük vele a megfelelő hatást, szerintem egész egyszerűen ijesztő:D Kicsit nekem a szaga is fura.. de ez biztosan az én finnyásságomnak köszönhető:)

Dolgozni szerintem egyáltalán nem könnyű vele, pontosan az ormótlan mérete miatt. Könnyen összemaszatoljuk magunkat vele festés közben, szóval nagyon oda kell figyelni. A szempillák tövéhez szerintem elég nehéz vele bemenni, nem lehetetlen, de részemről már az nagy erőfeszítés volt, hogy leküzdjem a félelmemet:D 
Mégis túllépve mindenen, első próbálkozásomat megörökítettem:
előtte
utána
Egy kis gyakorlással bele lehet jönni, és szép szempillákat lehet vele varázsolni tényleg, de nekem biztosan nem lesz a mindennapjaim része, inkább az esti sminkekre tartogatom majd, oda viszont  a kategóriájában egyszerűen tökéletes:)
Összeségében és ár/érték arányban abszolút nyerő, de valószínűleg azért újra nem vásárolok, hanem ha kifogyott kipróbálom az éppen akkor aktuális újat:)
Próbáltátok már? Nektek hogy vált be?:)

Follow:
Share:
 • Zsolt

  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 • Andi

  huu pedig szerintem nagyon latvanyos pillakat csinalt neked :O en is szeretnem kiprobalni de varom, hogy elfoggyon az aktualis.. 🙂 mar nincs sok hatra 🙂

 • Adri

  Még nem próbáltam,most az aktuálissal elvagyok.
  Régebben Max Factorból a fekete masterpiece-t használtam sokáig,nagyon szerettem..szép nagy pillákat csinált,barátnőm akkor kérdezte is,hogy műszempillám van-e,pedig nem volt.
  most Maybelline Colossal V. E.-t használok,ezzel is megvagyok elégedve.

 • Suzy

  Nekem is a masterpiece volt a fav, és ha elfogy a mostani 5-6 (:D) akkor ezt megveszem, nagyon szépek a pilláid 🙂

 • Candy

  ismét a gyönyörű szempilláid:)) csodaszépek:) érdekes, de enyémből amúgy szempillaspirálokkal amúgy nem sok mindent lehet kihozni, szerintem nem elég hosszúak.

 • Csilla

  Dorka hatására:D én is vettem egy ilyet, és nagyon szeretem!
  Egy rég nem látott ismerős (pasi) a héten meg is kérdezte, hogy műszempilláim vannak-e, annyira jól néz ki;)

 • Lulu21

  2010.08.9-9.04. Minden Maxfactor termék a Rossmannban 25% kedvezménnyel kapható. Gondoltam szólok, mert egy spirálnál ez a kár 1000ft spórolást is jelenthet.

 • Maggie

  Lulu21, köszi az infót:)

 • Tamara

  nagyon szépek a pilláid, látványos a változás!
  én is csak azt nem szeretem ebben a spirálban, hogy kicsit nehéz használni, meg nekem a nap végére picit le is pereg. de nagyon szépen dúsít.

 • Tamara

  kipróbáltam a 2000 calorie spirált, szerintem ugyanilyen szép hatást lehet vele elérni, csak lényegesen könnyebb használni.

  nagyon tetszik. 🙂

 • TESZT – Max Factor Excess Volume szempillaspirál | BEAUTY JUNKIE

  […] első spirál egy sima szilikonkefés  Falsh Lash Effect spirál, szépen szétválasztja és kihozza a maximum hosszúságot a pilláimból. Szerettem ezt a […]