Max Factor False Lash Effect szempillaspirál – teszt

Imádok új szempillaspirálokat kipróbálni, olyanokat pedig különösen, amikről már sok jót hallottam:) Így került a kosaramba ez a spirál is. Ez a limitált lila csomagolásos valamiért olcsóbb, mint  az alap verzió, úgyhogy nem volt menekvés..:)
(vélemény és képek a tovább után)

Őszintén szólva maga a kinézete kicsit elriasztott..egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy feltétlenül szükség van EKKORA kefére ahhoz, hogy elérjük vele a megfelelő hatást, szerintem egész egyszerűen ijesztő:D Kicsit nekem a szaga is fura.. de ez biztosan az én finnyásságomnak köszönhető:)

Dolgozni szerintem egyáltalán nem könnyű vele, pontosan az ormótlan mérete miatt. Könnyen összemaszatoljuk magunkat vele festés közben, szóval nagyon oda kell figyelni. A szempillák tövéhez szerintem elég nehéz vele bemenni, nem lehetetlen, de részemről már az nagy erőfeszítés volt, hogy leküzdjem a félelmemet:D 
Mégis túllépve mindenen, első próbálkozásomat megörökítettem:
előtte
utána
Egy kis gyakorlással bele lehet jönni, és szép szempillákat lehet vele varázsolni tényleg, de nekem biztosan nem lesz a mindennapjaim része, inkább az esti sminkekre tartogatom majd, oda viszont  a kategóriájában egyszerűen tökéletes:)
Összeségében és ár/érték arányban abszolút nyerő, de valószínűleg azért újra nem vásárolok, hanem ha kifogyott kipróbálom az éppen akkor aktuális újat:)
Próbáltátok már? Nektek hogy vált be?:)

Follow:
Oszd meg: