Carmex ajakápoló – teszt

Nem ez az első eset, hogy találkozom a Carmex-el, de valahogy feledésbe merült. Aztán Suzie blogjában olvastam, hogy lehet a dm-ben kapni és tudtam, hogy be kell szerezni egyet..
(folytatás a tovább után)

Néhányszor jártam drogériában ezután, de éppen hiánycikk volt, vagy hely sem volt neki kitéve, de nem számít, mert végre szerdán szembetaláltam magam vele, pedig nem is ezért indultam:)
Mint már írtam, nem most találkoztam vele először, fotózáson sminkelés előtt kaptam a számra belőle, és nagyon tetszett, hogy mennyire gyorsan varázsolja puhává és gyakorlatilag parti-képessé az amúgy cserepes számat.
3 féle kiszerelésről tudok, tégelyes (amit az ó utcai boltban lehet kapni), a tekerős (ami nekem is van, dm) illetve a tubusos (szintén dm) .
Tégelyeset nem szerettem volna, mert egész egyszerűen nem higénikus.. ettől függetlenül persze nekem is vannak tégelyes ajakápolóim, például a body shop-osak örök kedvencek, mondjuk főleg az illatuk/ízük miatt..:)
Tubusos-tekerős között pedig az abszolút döntőbíró az spf volt. A tekerős SPF15-el rendelkezik, amit így egy héttel a nyaralás előtt okosabb döntésnek tartottam (persze máskor is, de ilyenkor főleg).
Ó és igen.. illat/íz kapcsán..hááát bőven hagy némi kívánni valót maga után:D Ki lehet bírni, azért annyira nem vészes..de valahogy mégis hiányzik az érzés, hogy valami nagyon finom dolgot kenünk a szánkra..
A csomagolása egyenesen katasztrófa szerintem, Suzie tökéletesen megfogalmazta,egy az egyben rovarirtó..
Mégis érdemes ezeken az első benyomásokon túllépni és kipróbálni, mert az eredmény viszont magáért beszél:) Gyors segítség, ha például rúzsoznánk, de a szánk szörnyen néz ki. A gyorsaság mellett hatalmas mellette érv, hogy végre ki is tart a puhaság. Egyszerűen én ajakápolónál ilyet még nem tapasztaltam. 
999Ft-os áron kapható egyébként, ami lehet, hogy első hallásra soknak tűnik, de amint kipróbáljuk szerintem értelmet nyer minden egyes elköltött forint:)

Próbáltátok már? vagy van valamilyen más jól bevált ajakápolótok?:)

Follow:
Oszd meg: