Arctisztító kendők

Nagyon nagy barátja vagyok az arctisztító kendőknek, ugyanis abszolút meg tudják könnyíteni az  arcápolási rutinunkat. Éppen azért, mert ennyire szeretem őket, szerintem a fellelhető legtöbb fajtát ki is próbáltam már, és most bemutatom azt a kettőt, ami az aktuális kedvencem:)

(folytatás a tovább után)

1. Johnson’s  3 in 1 arctisztító kendő
Ezt a kendőt főleg a szemsmink eltávolításához szeretem használni, vagy ha komolyabb alapozást kell eltüntetnem az arcomról. Kicsit olajosabb érzet marad utána a bőrön ezért én ezután a kendő után mindenképpen arctisztítóval arcot mosok és tonikkal áttörlöm az arcom. Ez a kendő normál bőrre ajánlott, mivel nekem nem az van, ezért így próbálom meg áthidalni a problémát:)
Tök jól leszedi a vízálló szemfestéket is (valószínűleg emiatt van az olajosabb érzet), szóval mint smink lemosó tökéletes. Elvileg tisztít és tonizál, de mivel én erre a részére rádolgozok még mással is így arról nem tudok nyilatkozni. Sokkal jobban szeretem, mint a tejes vagy bármilyen sminklemosókat.
25db van egy csomagban és 1399 Ft-ba kerül
Sokadik csomagot használom el, tuti újravásárolok még.
2. Balea  3 in 1 frissítő arctisztító kendő normál és kevert bőrre
Őszintén szólva ez nagy-nagy kedvenc. Nem csak azért mert baromi jó áron van, hanem mert tényleg tisztít / frissít. A sminket szerintem annyira nem távolítja el jól, de viszont az arctisztítás részben rendben van teljesen. Ezt a csomagot én strandra is nagyon szeretem magammal vinni pl, mert azért ott izzad az ember, klóros/sós/koszos víz kerül az arcunkra stbstb és jól esik áttörölni vele magunkat, egyetlen mozdulat és tiszta az arcunk.. az én bőrproblémáimnak kifejezetten jó:)
Nem marad utána olajos/ nehéz érzés az arcon.
Nem ezzel tisztítok arcot a mindennapokban, viszont, ha éppen például nem otthon alszom akkor tökéletes alternatíva, vagy ha este a lustaság nagyobb úr, akkor nem árt, ha az ágy mellett van egy kis csomag:)
25db van egy csomagban és 439 Ft-ba kerül

Számtalanszor újra vásároltam már belőle, és még fogok is:)
Összességében én ezeket a kendőket legjobban például utazásnál, strandon, esti buli után fáradtan szeretem használni. Nem mondom, hogy hosszútávon helyettesíthetik a már jól bevált arctisztító rutint, de sok esetben igenis hasznosnak bizonyul, érdemes kipróbálni őket 🙂
Ti használtok valamilyen arctisztító kendőt? Mi a véleményetek róluk?:)

Follow:
Oszd meg: