GLAMOUR NAPI WISHLISHT – H&M

Én ma reggel letudtam a tervezett Rossmann bevásárlást, semmi izgalmasat nem vettem egyébként, csak a szokásos dolgokat, megnéztem mi fogyott el, mire van jó ajánlat és ezekből vásároltam, azt is főleg csak azért, mert házhoz szállítják a nehéz dolgokat, és ilyenkor összejön egy ingyenes szállítás általában.

De nem tudtam persze megállni, és azért körbenéztem néhány helyen, és a H&M-ben egész jó kis dolgokat találtam most, amikre nem feltétlenül szokott akció lenni később, ezért gondoltam ezeket megmutatom nektek is, hátha nektek is megtetszenek és lecsaptok rájuk. 🙂

Az online használható 20% kedvezményre jogosító kuponkód: 0980

KIEGÉSZÍTŐK

Elsősorban a kiegészítőket szoktam átnézni, mert övek, nyári papucsok és „trend” kiegészítők terén elég erősek szoktak lenni. Most is találtam néhány klassz dolgot, mint például a nagyon népszerű gyöngyös hajcsatokat, színes hajpántokat vagy kagylós ékszereket. Ezekre általában én sem szánok sokat, mert inkább egy szezonosnak érzem őket, de annyit megér, hogy egy kicsit felfrissítsük vele a meglévő ruhatárunkat. Nyáron különösen jópofák ezek a kagylós ékszerek, nekem már van néhány tavalyról, de idén is tervezek egy két darabot beszerezni.

Nagyon tetszik ez a kis masnis papucs, a rózsaszín és a fekete verzióján is gondolkodom, mert nyáron csak ilyenekben szoktam rohangálni, és a H&M papucsait kifejezetten szeretem!

RUHÁK

Néhány kedvenc alapdarabomat innen szoktam beszerezni, például a Shaping Skinny farmert, amiről írtam is nektek korábban, és nektek is nagyon bevált. 🙂 Szintén ilyenkor szoktam zoknit, vagy éppen fürdőruhát venni, mert ezekkel is nagyon meg vagyok elégedve.

Sajnos a ruhákkal kapcsolatban ezt nem tudom elmondani, általában eléggé silány a minőség, az anyagok és úgy általában a tartósságuk..és a rossz tapasztalatok miatt ritkán veszek már náluk ezeken kívül más ruhadarabot, de most néhány szép nyári ruhát találtam, amikkel lehet, hogy teszek egy próbát. 🙂

SPORT

Amikkel kifejezetten jó tapasztalatom van még, és ár-érték arányban szerintem abszolút megéri a H&M kínálatában, azok a sportruhák. Általában a leárazáson szoktam vásárolni ezekből, akkor különösen megéri, de így a kuponnal lehet, hogy most veszek néhány új darabot, hogy több kedvem legyen megemelni a fenekemet. 🙂

HOME

Végére hagytam a kedvenc kategóriámat: a home részleget. Minden kelleni szokott, és nem tudom úgy végiglapozni a webshopot, hogy ne pakoljak mindent a kosaramba..aztán győz a józan ész persze, de az biztos, hogy nagyon be tudnék itt vásárolni gyakorlatilag minden szezonban. Itt is imádni szoktam a leárazásokat, de most maradjunk a kuponoknál, és a 20% sem rossz, mert ezekre nem feltétlenül szokott akció lenni.

Ti terveztek valamit venni a Glamour napokon?

Follow:
Oszd meg:

A bejegyzésben affiliate linkeket használok, de ez a vásárlásotok végösszegét nem befolyásolja. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .