NYÁRI WISHLIST – TOPSHOP

A legutóbbi londoni kis kiruccanásunk alkalmával a Topshop kínálatát is átböngésztem személyesen, és nagyon pozitívan csalódtam. Bár a kínálat többsége idén nyáron is mindenhol hemzseg a poliésztertől, itt egészen vállalható anyagokkal is találkoztam a polcokon. Mostanában az a mániám egyébként, hogy mindenhol nézem az anyagösszetételt és arra gondoltam, hogy nektek is összeszedem ilyenkor egy-egy wishlistre a kedvenceimet, hátha ti is találtok olyat, ami megtetszik. 🙂


Rengeteg klassz nyári felsőt találtam, ha rákattintotok, akkor sokszor tudtok még a többi szín közül is válogatni. Ezek a sima kis pántos felsők szuperül néznek ki önmagukban is, de én szeretek ilyeneket blézer alatt hordani.

Nagyon tetszenek a blézerek a hozzájuk passzoló szoknyával vagy nadrággal, a lenvászon anyag ad egy kis lazaságot ezeknek a klasszikus fazonoknak és szerintem tök jól néz ki külön-külön és egyben is.

Az ingeket egyszerűen imádom, szeretem csak simán egy farmerral is hordani őket, de nyáron pl. a strandon a fürdőruhára felkapva is nagyon jól tudnak jönni. Rengeteg sima ingem van, de szeretnék egy ilyen nagy gombos darabot is a kollekciómba. 🙂

A szoknya pedig igazi nyári jolly joker választás, akár egy sima fehér felsővel már készen is van a szett. Könnyű, nem sülsz meg benne és mégis stílusos, imádom az ilyen darabokat!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .