HÁROM ÚJDONSÁG AZ ALAPOZÓ RUTINOMBAN

Három rendszeres darab jelent meg az alapozási rutinomban idén, és mivel lassan kell belőlük az utánpótlás (a kép kedvéért felráztam őket, így azért szebbek :)) gondoltam itt az idő mesélni róluk. Rengeteg újdonságot próbáltam ki az elmúlt időszakokban, de nagyon kevés olyan alapozó, korrektor maradt meg, ami hozta a várt teljesítményt, éppen ezért nagyon örülök, hogy végre olyat mutathatok nektek, amik mindent tudnak, amit én elvárok tőlük, és nektek is bátran  ajánlom őket. Azért is gondoltam, hogy nem egyesével, hanem a három termékről egyszerre mesélek nektek, mert nagyon jól működnek együtt és több féle módon is tudom őket együtt használni.


By Terry Cellularose Brightening CC Serum

Nagyon szeretem összességében a By Terry sminkeket és arcápolókat, de ez a CC Serum szerintem a legnagyobb kedvencem a márkától. Ha szeretitek a ragyogó, egészséges bőrképet, és nem a mattításra fókuszáltok, akkor ezt nektek is ki kell próbálnotok! Fedése nem igazán van, inkább amolyan optikai tuningról van szó, ami kicsit egységesíti a bőrképet. Simán a kezemmel szoktam felvinni, mondhatni az arcápolási rutin utolsó lépése gyakorlatilag, mert ezt akkor is szívesen felteszem, ha mondjuk jógázni megyek, vagy akár csak leszaladok a postára/boltba. Nem vagyok az a típus, aki nem mer smink nélkül utcára lépni vagy ilyesmi, de ez elképesztően természetes, tényleg mintha semmi sem lenne rajtam, de mégis valahogy prezentálhatóbbnak érzem magam tőle. Eddig az Apricot Glow árnyalatot használtam, de nyárra beszereztem a Sunny Flash-t is.

NARS Natural Radiant Longwear Foundation

A tökéletes alapozó. A hétköznapokon nedves beauty blenderrel viszem fel, vagy az ujjaimmal, és így nagyon kis kellemes fedést biztosít, de egy komolyabb ecsettel, rétegezve akár teljes fedést is el tudok érni vele. Nevéhez hűen egésznap tart és mégis nagyon könnyed, abszolút természetes érzés viselni és valóban ragyogó finish marad a végén. Nem szoktam feltétlenül púderezni, max a T vonalat, mert nagyon tetszik, ahogyan a bőrömön mutat. Deauville árnyalatban rendeltem meg, és teljesen jónak bizonyult. Rengeteg árnyalatban kapható egyébként, szóval valószínűleg mindenki talál magának megfelelőt. Hátránya, hogy itthon nem kapható ezért én is sokat nzelődtem, mire megtaláltam a számomra megfelelő árnyalatot, de szerintem ha legközelebb külföldön járok, akkor meg fogom lesni a teljes színskálát, hátha találok mégjobban passzolót. 🙂

NARS Radiant Creamy Concealer

Vanilla árnyalatban szeretem be, ami tökéletes a szemem alá. Régóta vadászom a tökéletes szem alatti területre való korrektort, és most úgy érzem, hogy békére leltem, csak és kizárólag ezt fogom használni ezekután. TÖKÉLETES. Remek a fedése, teljesen jól eldolgozható, ha nem púderezem le, akkor sem ül bele a ráncokba és tartós. És a legfontosabb: nem szárítja és nehezíti el a szem alatti területet, amit sajnos korábban tapasztaltam más korrektorokkal.


Ahogy használni szoktam őket:
  1. CC Serum önmagában, esetleg egy kis korrektorral kiegészítve
  2. CC Serum összekeverve a NARS alapozóval
  3. CC Serum primerként + a tetejére a NARS alapozó

Gyakorlatilag ezeket a verziókat láthatjátok rajtam olyan január óta az összes videómban és képeimen, szóval most nem készült előtte-utána fotó, hiszen egy videó többet mond ezer képnél is, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá élesben, akkor a youtube csatornámon találtok rengeteg példát. 🙂

Összegyűjtöttem néhány opciót, ahonnan mindegyik könnyedén beszerezhető, ha szeretnétek kipróbálni őket:

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .