Artdeco x Claudia Schiffer kollekció

Mára egy igazi klasszikus beauty poszttal készültem nektek, amiből mostanság ritkán volt a blogon. Bevallom régen volt olyan újdonság a kezem között, ami úgy éreztem, hogy annyira megfog, hogy egy komplett posztot érdemel, és izgalmas velük játszani. Most egy komplett smink kollekciót szeretnék nektek megmutatni, méghozzá az Artdeco és Claudia Schiffer kollaborációját. Eleve szerintem gyönyörűek a csomagolások, de végre a klasszikus és hasznos darabokon kívül néhány igazán izgalmas kis termékkel bővült a kínálat! A kollekciót már megtaláljátok egyébként a Douglas üzletekben, és összességében szerintem nagyon érdemes őket megnézni, de ha kíváncsiak vagytok, hogy az egyes darabokról mi a véleményem, akkor tartsatok velem! 🙂Egy kicsit álljunk is meg a csomagolásnál, mert szerintem mindenképpen említésre méltó. Nagyon népszerű most a nude külső, rengeteg beauty márkánál előfordul, de nekem nagyon tetszik ez a vonal. Ezek a termékek is egytől-egyig nagyon jól mutatnak, a csomagolás és a kis részletek is csillagos ötös szerintem. Kis apróság, de nekem nagyon tetszik, hogy Claudia Schiffer becenevéből (Cloudy) adódóan az egész kollekción visszaköszön a felhő és az esőcsepp motívum például a termékekbe nyomva.  Ezek apróságok, de mégis sokat hozzátesznek szerintem a  kollekció szerethetőségéhez.


SZEMEK


ARTDECO Claudia Schiffer Creamy Eyeshadow (5300 Ft)

Rögtön bele is csapok, mert a szemre való termékek között a krémes festékekbe azonnal belebolondultam! Nálunk 4 féle árnyalatban kapható, én a színeseket próbáltam ki, és hát wow! Egyrészt nagyon örültem, hogy végre nem a szokásos színeket kapjuk, hanem van valami kis izgalom az árnyalatok között. A narancsos és a királykék inkább matt,  türkiz pedig fényes árnyalat. Elképesztően pigementáltak, de a varázslat akkor jön, amikor belenyúlok és felviszem a szemhéjamra a festéket, ugyanis a textúrája egészen bársonyos és eldolgozás után mintha púderessé változna az eredetileg krémes termék. Nagyon könnyű eldolgozni, simán az ujjaimmal is tökéletesen el lehet füstösíteni a széleket, és miután megszárad (pár másodperc) bomba biztosan fent marad. Nekem a narancsos lett a kedvencem így ősszel, azért is, mert nagyon szépen kidobja a szemem színét, úgyhogy a kék szeműeknek nagyon ajánlom! 🙂

ARTDECO Claudia Schiffer Smokey Eye Styler (5100 Ft)

Ritkán szoktam szemceruzákért lelkesedni, mert nagyon kevés cég gyárt olyat, amit én szeretek. Szerencsére ez most pont ez a fajta! Hihetetlenül krémes, könnyedén siklik a szemhéjamon, és a vízvonalra is szépen fog, ráadásul nem maszatolódik. Hegyezős, tehát mindig precíz lehet a hegye, a végén kis applikátorral, amivel el tudjuk dolgzni a vonalat. Két árnyalatban elérhető: egy igazi fekete és egy gyönyörű barna árnyalatban. Ha valamihez hasonlítanom kéne, akkor az Urban Decay 24/7 ceruzát mondanám, egyszerűen tökéletesek!

ARTDECO Claudia Schiffer Eye Brow Styler (5100 Ft)

Ez a szemöldökceruza tökéletes a világos hajúaknak, nem túl szürke, nem túl vörös, hanem pont jó! Tekerős ceruzáról van szó, aminek a hegye csepp formájúra vágott, így nagyon szépen és precízen lehet dolgozni vele. Abszolút a highend szemöldökceruzákra emlékeztet, szépen lehet vele kitölteni a szemöldököt, nem lesz természetellenes a hatás. A másik végén egy szokásos kis fésű van, ami pedig mindig jól jön.

ARTDECO Claudia Schiffer Luxurious Volume Mascara (6990 Ft)

Klasszikus keféje van, nem szilikon (hurrá!), és gyönyörű dús, fekete pillákat varázsol. Pálma- és ricinusolaj tartalmának köszönhetően elvileg ápolja is a pillákat, erről nem tudok nyilatkozni, mert olyan régen nem használom, de az biztos, hogy nagyon rendben van ez a spirál kívül belül.


ARC


ARTDECO Claudia Schiffer BB Primer (8000 Ft)

Első ránézésre azt hittem csak egy sima primerről lesz szó, aztán amikor elkezdtem az arcomra felvinni, akkor vettem észre, hogy hoppá, hát ez színezett! Abszolút nem kell belőle sok és a színe szépen igazodik a bőrömhöz, annak ellenére, hogy már minden nyáron összeszedett barnaságom eltűnt. Kellemes illata van, ami elég sokáig érződik is az arcon. BB krémhez képest egészen meglepett a fedése, a kisebb bőrhibákra abszolút elég, a karikákkal is egészen jól megbirkózott.

ARTDECO Claudia Schiffer No Color Setting Powder (11 500 Ft)

Ez a transparens púder egy nagy kedvencem lett, mert annak ellenére, hogy színtelen, a fixálás mellett ad egy kis egészséges ragyogást a bőrnek, mivel vannak benne fényvisszaverő pigmentek. Ennek a púdernek is kimondottan bársonyos a textúrája és nagyon kellemes érzés viselni. Csak simán a BB primer fölé felviszem, és máris sokkal szebbnek, egységesebbnek tűnik tőle az arcbőröm. Klassz kis kombináció!

ARTDECO Claudia Schiffer Blusher (10 600 Ft)

A pirosító extrém pigmentált, nagyon kicsit kell beleérinteni az ecsetet, és szép egészséges pírt tudunk vele varázsolni magunknak. Matt árnyalatról van szó, és kifejezetten természetes a színe, őszre ideális darab!


AJKAK & KÖRÖM


ARTDECO Claudia Schiffer Cream Lipstick (6490 Ft)

Három árnyalat elérhető a kollekcióban, de ez a piros.. A piros! Olyan igazán, tökéletesen jól eltalált piros. Kicsit hidegebb árnyalat, de csak pont annyira, hogy a fogak optikailag fehérebbnek tűnjenek mellette. Az oldalán lévő kis esőcsepp alakú mintázatot pedig külön szeretem, annyira szép. Maga az arany tok elég masszív egyébként és mágneses záródású, szóval igazi prémium darab.

ARTDECO Claudia Schiffer Cream Lip Liner (3800 Ft)

Igazi klasszikus, sima fa, hegyezős, piros ajakceruza. Ha a piros rúzst szeretnétek, akkor szerintem érdemes mellé megvenni ezt a cerkát, mert nagyon szépen kiegészíti a rúzst, illetve sokkal szebben lehet felvinni a színt és persze tartósabb is lesz tőle a krémes rúzs. Ha pedig a matt hatást szeretitek, akkor a ceruzával érdemes csak simán beszínezni az ajkakat és voila!

ARTDECO Claudia Schiffer Cream körömlakk (3700 Ft)

Én általában vagy pirosra vagy nude árnyalatúra lakkozom a körmeim, szóval ezekből sosem lehet elég. Nagyon tetszik ez a szín, és ha valakinek sámít, hogy passzoljon a rúzsa és a körömlakkja, akkor érdemes ezt a kombót meglesni, mert tökéletesen egyeznek a színek! A tartóssága teljesen rendben van, többször lakkoztam már vele újra, mert nagyon megszerettem . 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .