Így viseld a sálad tízféleképpen! 🍂

Ma 10 féle verziót mutatok meg nektek, ahogyan egyetlen sálat kombinálhatunk. Nagyon szeretem a kendőket/sálakat, mert könnyen fel lehet dobni velük minden szettet. Most, hogy már tényleg itt az őszi, hűvösebb idő, remélem tudtok majd egy kis ötletet meríteni belőle és kipróbáljátok ti is! 🙂

Csatlakozz te is a kihíváshoz! Készíts egy fotót vagy videót, amelyen kreatív, akár humoros módon értelmezed újra a divatot a saját, egyedi stílusodnak megfelelően. Használd a #wearetheanswear és a #fashiontestedonhumans hashtaget és regisztrálj a challenge.answear.hu weboldalon.
Érdemes, hiszen minden pályázó egyszeri, 7.500 Ft értékű Answear Club pontot kap, amely következő rendelésének értékéből vonható le. Megnyerheted továbbá a 150.000 Ft értékű Answear vásárlási utalványok egyikét, vagy az ikonikus Fiatt 500-ast!

A kihívás December 30-áig tart.

KEDVEZMÉNYES KUPONKÓD: BJK10B , ami -20% a teljes árú, -10% az akciós termékek árából. A Mango márka termékeire nem érvényes, de minden másra igen. A kód november 17-ig érvényes.

Ha tetszett, nyomjatok egy like-ot, és iratkozzatok fel a csatornára, találkozunk legközelebb! 🙂

A videóban szereplő ruhadarabok:
Fehér ing 
Tommy Hilfiger kendő
Liu Jo piros táska
Tommy Hilfiger kék táska

Follow:
Oszd meg:
A videó az answear.hu webshoppal kollaborációban készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .