ERDEM x H&M – The Secret Life Of Flowers

Régóta figyelem az H&M designer kollaborációit és a Balmain után ez lett a másik, ami úgy igazán megfogott. Gyönyörűek a ruhák, kifejezetten hordható és szép darabokból áll össze a kollekció. A film pedig, amit hozzá forgattak, teljesen magával ragadó…szívesen néztem volna még egy darabig. Nézzétek meg, olvassátok el az infókat és varázsolódjatok el ti is! 🙂 

Az egyedi látásmódjáról híres Baz Luhrmann különleges és látványos rövidfilmet készített az ERDEM x H&M kollekcióhoz. „A virágok titkos élete” című film egy impozáns vidéki kúriában játszódik, színészek és modellek teljes stábjával. A filmben hallható első ízben egy új exkluzív Years & Years nóta, a „Hypnotised”. A rövidfilmbe, ugyanúgy, mint a többi mozifilmjébe Baz belevitte mindazt a szenvedélyt, drámát és elevenséget, ami miatt őt a legnagyobb kortárs rendezők között tartjuk számon.

„Úgy tekintettem a filmre, mintha mozifilm volna. Ez egy nagyon modern szerelmi történet, amely egy titkokat őrző vidéki házban játszódik, és tulajdonképpen a korunk metaforája: a világ odakint kemény, de itt belül az igazán fontos dolgok az örök tavaszban növekednek” – mondja Baz Luhrmann.

Baz Luhrmann az ERDEM x H&M kollekcióhoz készült filmje egy rejtélyes vidéki kúriában játszódik, ahol „mindig tavasz van”. A ház olyan, mint egy külön világ, amely mindig tele van virágokkal – ezek Erdem ünnepelt virágmintáit jelképezik. Amikor fiatal barátok jönnek látogatóba, kezdetét veszi egy ellenállhatatlan szerelmi háromszög, melyet a fiatal színészek, Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin és Ruby Dagnall keltenek életre.

Mellettük feltűnik még az ünnepelt színésznő, Harriet Walter, valamint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward szupermodellek. A filmben Baz mindvégig az ERDEM x H&M kollekció darabjaival jellemzi a szereplőket és viszi előre a narratívát, mialatt a Years & Years új dala megalapozza a derű, a barátság és a szerelem hangulatát.

Baz Luhrmann alkotásai korunk legkedveltebb filmjei között szerepelnek. Ő rendezte a Moulin Rouge!, a Rómeó + Júlia, A nagy Gatsby és a Kötelező táncok filmeket, a közelmúltban pedig a The Get Down című tévésorozattal jelentkezett.

Az ERDEM x H&M kollekció november 2-től lesz elérhető a kijelölt üzletekben, itthon a Váci1-ben reggel 9 órától, valamint 10 órától a hm.com oldalon.

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .