Ezek nélkül nem mozdulok ki a nyáron

top5nya_riterme_kek.jpgEbben a videóban összeszedtem 5 nyári szépségápolási terméket, amik nálam a legjobbnak számítanak a nagy melegben. 🙂

1. The Body Shop E vitaminos fényvédő emulzió 

Már többször említettem ezt a jó kis pumpás arckrémet, ami amellett, hogy könnyű és pikk-pakk beszívódik, megfelelő fényvédelmet bizotsít az arcomnak. Igazi nyári alapdarab nálam!

2. The Ordinary Primer

Ez a primer a legjobb, amit valaha próbáltam, ráadásul olcsó is. A nagy melegben, ha valamilyen komolyabb sminket kell feltennem, akkor biztosan ez kerül alá, mert tökéletes alapot biztosít és garantáltan fent marad a gondosan feltett smink az arcomon. 

3. Laura Mercier színezett hidratáló

Szeretek nyáron is sminkelni, de ilyenkor vátok valami könnyedebb állagra. Ez a színezett hidratáló tökéletes, ugyanis nagyon könnyű, olajmentes és még egy kis spf is van benne. Tökéletesen egységesíti az arcbőrömet és abszolút nem érzem soknak a legnagyobb melegben sem. 

4. NIVEA fényvédő spray

Ez a kedvenc fényvédőm évek óta. Elképesztően könnyű a használata és emiatt szívesen kapom elő a rohangálós hétköznapokon is. Tévhit, hogy csak a strandon van szükségünk fényvédelemre, ugyanis a várost járva is sokszor észre sem vesszük és már meg is kapott a nap. Sokszor akár magammal is viszem ezt a spray-t és napközben is újrafújom magam, ha szükséges. 

5. Perspirex izzadásgátló

Erről az izzadásgátlóról meséltem már nektek egy korábbi blog bejegyzésben is, érdemes elolvasni. Most az original verziót használom, nem vettem észre komolyabb különbséget egyébként, mindkettő ugyanolyan hatékony nálam. Nagyon ajánlom bárkinek, aki komolyabb izzadással küzd, de annak is, aki csak nyárra keres valamilyen bomba biztos megoldást. 

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .