Byredo KABUKI, avagy a parfüm viselés következő szintje

unnamed.jpgNagyon szeretek a hangulatomhoz és az adott napomhoz parfümöt választani. Nálam ez általában egy amolyan reggeli rutin, ami a sminkelést és az öltözködést követi. Nálam ez az utolsó lépés, mielőtt kilépek az ajtón. Ehhez a pillanathoz alkotta meg a Byredo ezt a különleges KABUKI ecsetet.

Ben Gorham az illatosítás új művészetét álmodta meg. A három legnépszerűbb illatot zárták finom púder formájába: Bal d’Afrique, Blanche és Gypsy Water.

ke_pernyo_foto_2017-06-12_7_28_59.pngTökéletes akár magában is a nyakra simítva vagy akár az egész testre, de finoman rétegezhetjük is a parfüm fölé. Egyszerűen bedobhatjuk a táskánkba és magunkkal vihetjük, a puha ecsettel pedig bármikor újra felvihetjük kedvenc illatunkat. 

Nekem a BYREDO parfümök egyébként is a kedvenceim közé tartoznak, a Blanche és a Bal D’Afrique különösen, úgyhogy nagyon tetszik ez a koncepció így nyárra. Ki is próbáltam az üzletben és meglepően erőteljes az illata (én sokkal gyengébbre számítottam) és egészen tartós is egyébként, érdemes megnézni, ha szeretitek az ilyen különlegességeket! 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .