A hajam története & hajápolási tippek

ahajamto_rte_nete.jpg

Mára a kedvenc témámat hoztam el nektek, ami nem más, mint a hajápolás. Úgy vettem észre, hogy ti is nagyon szeretitek, ugyanis máig a legnépszerűbb posztjaim mind hajápolással kapcsolatosak, és rengeteg kérdést szoktatok nekem feltenni ebben a témában. Egy egyik legnépszerűbb ilyen bejegyzésem még 2012-ben született, amikor elmeséltem nektek a feketéből szőkévé válásom történetét, de azóta nem született ennyire átfogó bejegyzés. Most úgy döntöttem itt az ideje a folytatásnak, és mesélek egy kicsit nektek, hogy mi a helyzet mostanában a hajammal és miket használok. 

HAJFESTÉK

Tehát, ahogy már tudjátok újra festem a hajam és ehhez a Schwarzkopf Color Expert hajfestékét használom. Erről ITT olvashattok egy komplett bejegyzést, ebben minden fontos infót megtaláltok róla.  Már többször festettem vele a hajam és bátran kijelenthetem, hogy nagyon klassz kis festék.

Először a 9.1 árnyalattal festettem be:ke_pernyo_foto_2017-05-05_18_05_37.png

Ezután pedig áttértem a 10.1-re, ami sokkal látványosabb változást ért el a hajamon, és nagyon tetszik. Annak ellenére, hogy most rendszeresen szőkítem, mégsem érzem a hajamon, hogy nagyon megviselné a dolog, sőt extra puhák a hajvégeim és abszolút elégedett vagyok vele. Ez egyrészt az omegaplexnek köszönhető, másrészt pedig az isteni balzsamoknak, amit mellé csomagolnak. Mivel az én hajamra több doboz festék is elmegy, a balzsamokat mindig félreteszem és elhasználgatom két festés között. ke_pernyo_foto_2017-05-05_18_04_21.pngke_pernyo_foto_2017-05-05_18_02_52.pngke_pernyo_foto_2017-05-05_18_03_52.png

HAJÁPOLÓK

Jelenleg a Schauma Nature Moments mézes sampont és balzsamot használom nagy megelégedéssel. A sampont már el is fogyasztottam és be fogom újra szerezni. A balzsam kb még félig van, szóval azzal még ráérek, de valószínűleg most egy darabig ezeket fogom újravenni, mert tökéletesek a hajamnak. Tökéletesen tisztít, ápol, de nem nehezíti el a hajat, és konkrétan ISTENI illata van. 

ke_pernyo_foto_2017-05-05_18_02_12.png

A Gliss Kur Fiber Therapy családból a fújós balzsam és az olajos hajpakolás maradt meg a rutinomban. Ezek szintén az omegaplex technológira épültek, és sokat segítenek, hogy szépek maradjanak a hajvégeim. ke_pernyo_foto_2017-05-05_18_01_37.png

Ebben a videóban pedig részletesen mesélek nektek a tapasztalataimról:

 

Ez a bejegyzés a Schwarzkopf Color Expert promóció keretein belül született.

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .