Különleges Anyák Napi meglepetések az Omoroviczától

omorovicza_arioso_3.JPGAz Omorovicza az Arioso virágüzlettel közösen megálmodott egy csodálatos virágcsokrot, amely kizárólag Anyák Napja alkalmából elérhető az Arioso üzleteiben és webshopjában. Minden megvásárolt Anyák Napi csokor mellé egy voucher jár ajándékba, amely egyszeri 20% kedvezményre jogosít az Omorovicza üzletben, illetve egyszeri 4 000 HUF kedvezményre az Arioso üzleteiben. Továbbá minden csokor mellé egy Omorovicza utazó ajándékdoboz jár.

Szintén Anyák Napja alkalmából az Omorovicza Pop Up Spa-t szervez a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. A pár napos esemény alatt a vendégek egy egyedi arckezelést élvezhetnek a szálloda csodálatos SPA-jában, ahol a kezelőszobát a Fleurt Virág Dekoráció öltözteti fel.

Mindenképpen szerettem volna nektek ezekről szólni, ugyanis nagyon jó lehetőségnek tartom ezeket az akciókat és a csokor mellé járó ajándékcsomagban a kedvenc termékeim is megtalálhatóak: például a revitalizáló éjszakai arckrém vagy a Magyar Királynő permet. 

Az ajándékdoboz Omorovicza best seller termékeket tartalmaz utazó méretben: 30 ml Magyar Királynő Permet, 15 ml Revitalizáló Éjszakai Krém, 30 ml Tisztító Hab (RRP 13 500 HUF). A neroli és rózsa illatú magyar királynő arcpermet felfrissíti a bőrt és élénkíti a lelket. Az éjszakai krém alvás közben táplálja és erősíti a bőrt, a Tisztító Hab édes illatú és világos-kék habja pedig tisztítja és felfrissíti a bőrt. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket anélkül, hogy csökkentené a bőr nedvességtartalmát, nem tartalmaz szulfátokat.

Az Omorovicza termékekben található növényi összetevők és illatok inspirálták azt az elegáns, kerek virágcsokrot, amelyet az Arioso készített friss tavaszi virágokból, fehér rózsa, illatos orgona és más szenonális virágok és zöldek felhasználásával. A csokor ára 38 500 HUF, kizárólag április 24 – május 7 között vásárolható meg. ( A fotókon nem ez a csokor látható, ITT meg tudjátok nézni milyen)

Az Omorovicza Virágcsokrot megrendelhetitek az Arioso telefonszámán +36 1 266 3555

omorovicza_arioso_4.JPGAz Omorovicza az eseményre egy egyedi arckezelést állított össze a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest részére,amely kizárólag a pop up ideje alatt elérhető, célja a ragyogó, egészséges arcbőr elérése. A kezelés egy gyengéd, rézzel dúsítotthámlasztással kezdődik, amely igazi anti-oxidáns és kollagén stimuláló hatással bír. Ezt követi egy egyedülálló arcmasszázs,amely megnyugtatja az érzékeket, és gyorsítja a mikrokeringést, majd a bazsarózsa illatú maszk feletölti a felhámot,csökkentve az arcbőrön megjelenő finom vonalakat és a ráncokat.

Az Omorovicza az arckezelések során hatékonyan ötvözi bőrápolási termékeit a tradicionális magyar arcmasszázs technikájának modern változatával, tökéletes kényeztetést nyújtva az arc, nyak, vállak és dekoltázs bőrének. A masszázs serkenti a nyirokkeringést, így elősegíti a felesleges folyadék és méreganyagok távozását, valamint növeli az izomtónust és javítja a bőr feszességét.

Az arckezelés hossza 45 perc és minden bőrtípusra ajánlott. Ára 80 EUR/25 000 HUF, amely magában foglalja a Spa használatát is. A kezelés kizárólag a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szállodában elérhető 2017. május 4.– 7. között. A kezelés után minden vendég egy Omorovicza ajándékcsomagot kap deluxe termékmintákkal, hogy az kezelés eredménye tovább fenntartható legyen.

Az Omorovicza Four Seasons Hotel Gresham Palace Pop Up Spa-ba a következő telefonszámon foglalhattok időpontot: +36 1 268 5500
omorovicza_arioso_1.jpg

Ha nem ismeritek az Omorovicza márkát, akkor EZT a bejegyzést mindenképp olvassátok el!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .