Thomas Sabo Eau de Karma Happiness parfüm – nyerj egyet te is!

thomas_sabo_beautyjunkie_parfum2k.jpgA mai bejegyzés apropója, hogy áprilistól a Thomas Sabo illatokat már megtalálhatjuk a DM-ek polcain, ráadásul egy vadi új citrusos illattal bővült a termékcsalád, amit nyáron biztosan sokan fognak szeretni. 🙂 Ráadásul egy kis játékkal is várlak benneteket a poszt végén, úgyhogy ha szívesen megnyernétek a 3 Thomas Sabo illat egyikét, akkor mindenképpen olvassatok tovább! 🙂 

A citrusos illatokkal általában hadilábon állok, nem igazán szoktam a magaménak érezni, de néha sikerül beletalálni. Most szerencsére így történt ezzel az új Eau de Karma Happiness nevű illattal, ugyanis amellett, hogy friss és citrusos érzek benne egy kis édes bujaságot is, ez a kombó pedig abszolút a nyári bulikat és a fesztivál szezont juttatta eszembe. 🙂 A Karma Beads ékszerkollekcióhoz hasonlóan távol-keleti ihletésű maga az üveg és a csomagolás is, igazi kis ékszer az egész! 

thomas_sabo_beautyjunkie_parfum1k.jpgEau de Parfum, szóval kellően tartós az illata. A drogériás kínálatot felmérve szerintem kiemelkedő darab mindegyik Thomas Sabo illat. Nagyon örülök, hogy végre elérhetőek lesznek, ráadásul meglehetősen pénztárcabarát áruk is van, érdemes megszaglászni őket!

A Charm Club Forever 9 999 Ft az Eau de Karma Happiness 11 999 Ft áron 30 ml-es kiszerelésben lesz kapható.

thomas_sabo_beautyjunkie_parfum3k.jpg

NYEREMÉNYJÁTÉK

Most pedig következzenek a játék részletei, ugyanis három szerencsés most megnyerheti az egyik Thomas Sabo illatot!

A játékra facebookon, instagramon és itt a blogon is tudtok jelentkezni, mindenhol 1-1 nyertest fogok választani. Ha szeretnétek, akkor mindhárom helyen jelentkezhettek ezzel növelve az esélyeket. 🙂

Jelentkezni az alábbi módon tudtok:

FACEBOOK – NYERTES: TAMII RAJZÓ
1. Kövesd a Maggie the beauty junkie facebook oldalát 
2. Írd meg EZALÁ a kép alá kommentben, hogy melyiket szeretnéd leginkább kipróbálni a fenti képről és írd meg a legkedvesebb nyári emléked, ami mai napig megmosolyogtat!
3. Plusz esélyért oszd meg ismerőseiddel is a játékot facebookon!

INSTAGRAM – NYERTES: @aszodiviktoria
1. Kövesd a @beautyjunkie_hu instagram oldalát
2. Írd meg EZALÁ a kép alá kommentben, hogy melyiket szeretnéd leginkább kipróbálni a fenti képről és milyen alkalomra használnád!
3. Plusz esélyért tageld be egy barátnődet a kommentedben

BLOG – NYERTES: Zsuzsanna Tajti
1. Kövesd a youtube csatornámat
2. Írd meg itt a blog poszt alá kommentben, hogy melyiket szeretnéd leginkább kipróbálni a fenti képről és miért tenne boldoggá, ha megnyernéd!

 LEZÁRVA

Sok szerencsét kívánok mindenkinek! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .