Mivel telt az elmúlt néhány hónap?

paperdiceplanner_2k.jpgSajnos mostanában ritkábban voltak blog bejegyzések, videók meg aztán pláne, de szerencsére nem láblógatással teltek a napok. A mai bejegyzésben arra gondoltam, hogy kicsit mesélek nektek, hogy mivel is foglalkoztam az utóbbi hónapokban.

Amikor elindítottuk Ákossal a Paper Dice-t (erről ITT olvashattatok korábban) akkor nagyjából felvázoltuk magunknak, hogy milyen termékekkel és mikor szeretnénk majd jönni az év során. Arra viszont abszolút nem számítottunk, hogy ilyen hatalmas lelkesedés és támogatás fogja övezni a márkát, és emiatt pedig úgy döntöttünk, hogy nem várathat tovább magára néhány újdonság, egyszerűen bele kell vágnunk. Így született meg januárban az elhatározás, hogy saját gyűrűs tervezőt készítsünk.

fehe_r-szu_rke-tu_rkizk.jpgEgyikünknek sem volt semmi tapasztalata, de még fogalma sem arról, hogy ez a gyakorlatban hogyan kivitelezhető, csak abban voltunk biztosak, hogy nagyon jó minőségű, különleges és kifejezetten szép terméket szeretnénk. Azt láttuk, hogy az itthon elérhető kínálatban nem nagyon jelenik meg ez a 3 tulajdonság egyszerre.

Az első időszak kutatómunkával telt: feltérképeztük a gyűrűket, textileket, bőröket, hogy hogyan lehet ezt a lehető legjobb kivitelezésben összerakni és egyáltalán funkcionálisan milyen felépítés működhet. Sikerült egy remek bőrdíszműves csapat segítségével elkészíteni az első mintadarabot, ami annyira tetszett mindkettőnknek, hogy biztosak voltunk benne: megszületett a Paper Dice Planner.

csopike_p3k.jpgInnentől indult csak az igazi vadászat! Keresztül-kasul jártuk az országot, hogy feltérképezzük milyen a kínálat a nekünk megfelelő bőrökből és textilekből. Nem szerettünk volna nagy mennyiséggel indítani, inkább a változatosságot és exkluzívitást tartottuk szem előtt. Nem az alapján választottunk anyagot, hogy van-e  belőle nagy mennyiség, hanem fordítva gondolkodtunk: annyi tervező készül, amennyi például az adott bőrből kijön. Végül letettük a voksunkat a 4 kedvenc kombinációnk mellett, és végre elindulhatott a gyártás!

csopike_p4k.jpgAz első kollekciónál arra törekedtünk, hogy a minőségi alapanyagokból egy letisztult formájú, praktikus kialakítású tervező szülessen, ami minden használatnál egy kis vidámsággal fűszerezi meg a mindennapokat. Fontos szempont volt, hogy az esztétikus megjelenés mellett kellően strapabíró is legyen a tervező. Az elérhető legjobb gyűrűk, a valódi bőr külső, és a gondos összeállítás biztosítja, hogy hosszútávú társ lehessen.

paperdiceplanner_fehe_r_menta_5k.jpgEgy örökkévalóságnak tűnt, de néhány hét elteltével elkészültek az első darabok és mivel mind a ketten borzasztóan maximalisták vagyunk, vagy 10 percig keresgéltük rajtuk a hibákat. De nem találtunk… minden varrás és illesztés a helyén volt, egyszerűen gyönyörűek lettek! 🙂

Miután átmentünk az öröm, büszkeség és lelkesedés minden fázisán, összekaptuk magunkat és feltöltöttük a webshopba is, úgyhogy most már ti láthatjátok és rendelhetitek is őket. 🙂

Sok időt és energiát raktunk bele, hogy az ötletünk megvalósulhasson. Ezer ponton ütköztünk falakba és nyilván megvoltak a maga nehézségei a dolognak, de visszanézve rengeteget tanultunk ezidő alatt és fantasztikus érzés valami olyasmit kézben tartani, ami néhány hónapja még csak a fejünkben létezett.

paperdiceplanner_szu_rke_7k.jpgTermészetesen itt nem álltunk meg, rengeteg újdonsággal dolgoztunk még emellett, ezek közül néhánnyal szintén találkozhattatok már a shopban. A personal tervezőlapok nagy testvérei, az A5 méretű lapok is elérhetőek már, illetve a személyes kedvencem, az A5 méretű asztali tervező is megjelent, amit az utóbbi hetekben többet használtam, mint bármelyik másik tevrezőmet, pedig van néhány… 🙂

heti-napik.jpg

Reméljük ti is annyira szeretni fogjátok az újdonságokat, mint mi! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .