Bobbi Brown flagship store nyílt a fashion streeten

bobbibrown_flagshipstore_openingparty_8.JPGMúlt héten hivatalosan is megnyitotta kapuit a vadi új, önálló Bobbi Brown üzlet (a The Ritz-Carlton hotel aljában, a fashion street felőli oldalon találjátok a bejáratát). Szerintem nagyon jó ötlet volt olyan helyen üzletet nyitni, ahol természetes fény is rendelkezésünkre áll, például nagyon meg tudja könnyíteni a dolgunkat, ha a megfelelő színű alapozót keressük. Amellett, hogy funkcionálisan nagyon jól működik a bolt – több olyan sarkot alakítottak ki, ahol kényelmesen tanulhatunk egy-egy sminklecke alatt – nem elhanyagolható, hogy gyönyörű lett az egész. Az volt a koncepció, hogy otthonosan érezze magát mindenki.. hát azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy szuper lenne, ha otthon lenne egy ilyen kis „beauty room” a lakásban. 😀 Mindenesetre tényleg nem lett túl steril, abszolút barátságos légkört sikerült kialakítani szerintem, szóval bátran menjetek be, nézelődjetek, kérjetek tanácsot és nem utolsó sorban szaglásszátok meg a parfümöket is! Én itt vettem észre például először, hogy Bobbinak parfüm kínálata van, méghozzá nem is akármilyen..nagyon különleges illatok szerintem! A skin care sarkot is ajánlom figyelmetekbe, a sminkeken kívül itt is találni igazán jó alapdarabokat – nekem a maszkok és az arctisztítók nagy kedvenceim például. 

Körbefotóztam picit a boltban, nézegessétek meg, remélem nektek is annyira tetszik majd az új üzlet, mint nekem. 🙂

bobbibrown_flagshipstore_openingparty_10.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_6.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_5.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_11.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_7.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_9.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_2.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_1.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_12.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_4.JPGbobbibrown_flagshipstore_openingparty_3.JPG

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .